یک کارشناس طب سنتی در همدان گفت: مراقب سردی مزاج خود باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، "امیرحسین خسروی" با بیان اینکه زمانی‌که رطوبت دستگاه گوارش و عصبی بر بدن غلبه کند می‌گوییم فرد سردی کرده است، اظهار کرد: افراد سرد مزاج نباید در خوردن غذاهای سرد افراط کنند چراکه ممکن است دچار سردی شوند و سردی کردن در نوع شدید خود می‌تواند زمینه‌ساز بروز سکته‌ها باشد.

وی با اشاره به اینکه از آنجا که مزاج هر انسان به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود برخی از افراد در دسته سرد مزاج‌ها قرار می‌گیرند، افزود: خوردن دوغ زیاد و یا چند غذای سرد باهم می‌تواند زمینه‌ساز سردی کردن افراد شود که علائمی را نیز متوجه بیمار می‌کند.

این کارشناس طب سنتی با بیان اینکه با خوردن غذاهای گرم می‌توان سردی را درمان و از آن پیشگیری کرد، گفت: نفخ‌های شدید، شکم درد، بی‌حسی و بی‌حالی، سرد شدن بدن و در نوع شدید ابتلا به سکته از علائم و نشانه‌های سردی کردن است.

خسروی با بیان اینکه همه افراد و در هر سنی می‌توانند دچار سردی شوند، توصیه کرد: در فصل پاییز و زمستان باید از غذاهای گرم استفاده کرده و از خوردن خوراکی‌های سرد اجتناب شود همچنین استفاده از مسهل به همراه غذاهای سرد مصرف شود.


منبع: ایسنا 


انتهای پیام / 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.