معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : علت افزایش قیمت مرغ گوشتی در استان کرمانشاه عرضه مازاد بر نیاز استان در ماههای قبل بویژه تابستان بوده است.

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه؛ بهرام خانی گفت : عدم تعادل عرضه و تقاضای مرغ، قیمت نهادها مثل ذرت، کنجاله سویا، افزایش قیمت جوجه‌ریزی و قرار گرفتن در اعیاد قربان و غدیر باعث افزایش افزایش قیمت مرغ در استان شده است.

وی گفت: به منظور متعادل کردن قیمت بازار گوشت مرغ حدود 100 تن مرغ منجمد در سطح استان عرضه شده که تاکنون 17 تن آن توسط مردم خریداری شده است.

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بر حمایت از واحدهای تولید کننده‌ گوشت مرغ در استان کرمانشاه تاکید کرده و خاطرنشان کرد: قیمت گوشت مرغ تولیدی باید مناسب با هزینه‌های تولید کننده باشد تا مرغداران استان دچار ضرر و زیان نگردند.

خانی گوشت مرغ تولیدی استان کرمانشاه را با کیفیت دانسته و افزود: سال گذشته ما توانستیم در استان مرغ بدون استفاده از آنتی بیوتیک را تولید و روانه بازار مصرف کنیم که محصولی سالم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: پیش بینی شده تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال جاری حدود 65 هزار تن برسد که بیشتر از نیاز استان بوده و می‌توان علاوه بر تامین نیاز استان، به سایر استانها هم عرضه شود.

گفتنی است : هم اکنون با توجه به سرانه مصرف خانواده‌ها، نیاز ماهیانه استان کرمانشاه به گوشت مرغ حدود 3200 تن است.


انتهای پیام/گ

برچسب ها: کرمانشاه ، ماهانه ، استان ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.