به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوانعلی ربانی رئیس بیستوهفتمین همایش بینالمللی بیماریهای کودکان که امروز در مرکز طب اطفال مجتمع درمانی امام خمینی برگزار شد در خصوص مشکلات متخصصین طب اطفال بیان کرد: در دولتهای قبل در طب اطفال رشتههای متعددی ایجاد کردیم تا از نهایت ظرفیت بیمارستان استفاده شود از جمله این رشتهها میتوان به پوست اطفال و PICU اشاره کرد هر چه جلوتر میرویم بیشتر متوجه میشویم که چقدر این رشتهها مورد نیاز بودهاند.
وی افزود: با این وجود ظرفیتهای این مرکز پر است تا آنجایی که در بخش قلب بیش از سه سال افراد زیادی در نوبت هستند.
ربانی با اشاره به سیاستهای وزیر بهداشت در خصوص اورژانسها عنوان کرد: اگر در طب اطفال PICU را توسعه دهیم میتواند اورژانسها را نیز تحت پوشش قرار دهد در حال حاضر بیش از 200 نفر نیرو لازم داریم تا در بخش PICU برای جامعه اطمینان خاطر ایجاد شود. درحال حاضر با افتخار اعلام میکنیم که آمادگی داریم در دانشگاههای درجه دو و سه دورههای کوتاه مدت بگذاریم.
رئیس بیستوهفتمین همایش بینالمللی بیماریهای کودکان اظهار کرد: چاقی کودکان به خصوص در خانوادههای تک فرزند و شهرهای بزرگ بعنوان معضل جدی باید در نظر گرفته شود مهمترین نکته این است که چاقی علاج درمانی ندارد و بهترین راه جلوگیری از آن است.
وی ضمن اشاره به بیماریهای متابولیکی اذعان کرد: در حال حاضر آسیبهای متابولیکی بسیار مهم است این آسیبها بسیار متنوع هستند تا جایی که شاید حجیمترین کتابها مربوط به این بیماریها باشد علاوه بر این اغلب رشتهها نیز به نوعی با بیماریهای متابولیکی سروکار دارند.
ربانی مطرح کرد: ما با خرید یک دستگاه توانستیم امکاناتی را ایجاد کنیم که بتوانیم بیماریهای متابولیکی را مدیریت کنیم اما با این وجود اگر فرض کنیم این مرکز بالاترین سطح در بخش اطفال است در نظر گرفتن این نکته که ظرفیت این مرکز پر است حائز اهمیت است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر خیرین و NGO ها را در یک جهت مناسب سوق دهیم میتوانیم بیمارستانهایی را احداث کنیم که ظرفیتهای کم شهرهای بزرگ را پر میکند.
انتهای پیام/