شرکت صنایع الکترونیکی شارپ ژاپنی مستقر در اوساکا است طراح و تولیدکننده طیف وسیعی از محصولات و کالاهای الکترونیکی می‌باشد.

به گزارش دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این شرکت در سال ۱۹۱۲ توسط تاکوجی هایاکاوا تاسیس شده‌است. موسس این شرکت، نام شارپ که نیز معنا می‌دهد را برای اشاره به اولین کالای تولیدی خود؛ مداد نوکی انتخاب نمود.


با موبایل خود راه بروید و حرف بزنید!

اخیرا این شرکت در ژاپن از نمونه اولیه تلفن همراهی پرده‌برداری کرده است که شباهتی به هیچیک از تلفن‌های همراه هوشمند (اسمارت فون) موجود در بازار ندارد. این گوشی به شکل یک روبات کوچک است که دست و پا و چشم دارد. کافی است خودتان به این محصول جدید شرکت شارپ نگاهی بیاندازید تا متعجب شوید. این گجت روبوهان (RoBoHoN) نام داشته و از آخرین ابداعات این شرکت است که قرار است سال 2016 به بازار بیاید.


با موبایل خود راه بروید و حرف بزنید!

در درجه اول روبو هان یک روبات تمام عیار است که می‌تواند راه برود، صحبت کند و قادر است با پخش موزیک چنان برقصد که قالیچه زیر پایش پاره شود. از اینها که بگذریم، این گجت یک تلفن همراه هوشمند اندویدی بوده که از اتصال‌پذیری 3G و 4G نیز بهره ‌مند است. این به آن معنی است که توانایی دریافت و انجام مکالمات تلفنی را نیز دارا است.
 
به‌صورت قراردادی این روبات گوشی می‌تواند از عهده مکالمات تلفنی در حالت بلندگو روشن برآمده و همچنین تمام حرکات، احساسات و هیجانات فرد مخاطب مکالمه تلفنی را برای گیرنده تماس اجرا و منعکس سازد. اگر هم که شما میل داشته باشید تا مکالمه تلفنی را خصوصی انجام دهید، فقط کافی است تا آن را بردارید و نزدیک گوشتان بیاورید تا صدای مخاطب را آهسته در گوشتان نجوا کند. روی قسمت پشت روبات گوشی روبوهان یک صفحه لمسی کوچک جهت دسترسی کاربر به قابلیت‌های کاربردی گوشی و فرمان دادن به موبایل نیز وجود دارد.
 
البته این گجت می‌تواند بیشتر کارها را با دریافت فرمان‌های صوتی اجرا کند. همچنین این وسیله از توانایی عکس گرفتن طبق فرمان شما از طریق لنزی که میان چشمانش جاگذاری شده نیز برخوردار بوده و به لطف وجود یک پروجکشن بر روی پیشانی‌اش قادر است تا تصویر عکس‌ها و فیلم‌های شما را بر روی پرده مخصوص یا دیوار نمایش دهد.
 
با موبایل خود راه بروید و حرف بزنید!

با این حال، اولین سؤالی که در مورد این گجت استثنائی در ذهن کاربران مطرح می‌شود این است که اصلا یک همچنین وسیله‌ای به چه درد می‌خورد و شارپ چه دلیل کاربردی برای ساخت این وسیله دیجیتال داشته است؟! این پرسشی است که هنوز هیچکس پاسخ درست و قابل قبولی برای آن نیافته است اما به این معنی هم نیست که کسی نخواهد یکی از این گجت‌های جالب و سرگرم‌کننده را داشته باشد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
برچسب ها: موبایل ، نرم افزار ، شارپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار