به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از خوزستان؛ دکتر عباس علی شیرودی گفت: بعد از بازرسی از کشتار لاشه و ضمائم آن و ممهور نمودن لاشه به مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی لیبل ( برچسب ) که حاوی اطلاعات دام ذبح شده از قبیل نوع دام، جنس، تاریخ ذبح و انقضاء مصرف لاشه به جهت الصاق بر روی لاشه سبک طراحی گردید.
وی افزایش آگاهی مردم از کیفیت گوشت مصرفی وخریداری شده، افزایش و ارتقای سطح بهداشت جامعه، جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام و بهبود روند بازرسی را از مزایای این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: طرح مذکور با استقبال قصابان و سلاخان و مصرف کنندگان و مسئولین شهرستان مواجه شده است.
شیرودی افزود: شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان رامشیر بر روی لیبل مربوطه جهت تماس شهروندان برای دریافت پیشنهادات، شکایات و نقطه نظرات درج شده است.
انتهای پیام/ ا