وی اظهار داشت: از 77 واحد مرغداری گوشتی خراسان شمالی،66 واحد با ظرفیت 1میلیون و 418هزار قطعه در دوره، فعال است.
رضازاده گفت: در این مدت 4هزار و 479 تن گوشت مرغ در استان تولید شد که با احتساب گوشت بومی و سایر ماکیان نسبت به مدت مشابه پارسال 6درصد افزایش داشت.
حسین رضا زاده افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال 11هزار و 62 تن گوشت مرغ در استان تولید شود که در صورت تولید افزون بر 70 درصد نیاز خراسان شمالی تامین می شود.
گفتنی است: سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی، 19 کیلو و 200گرم است.
انتهای پیام/ز