نتانیاهو با یاس و ناامیدی این توافق را قطعیت یافته توصیف و اعتراف کرد: توافق هسته ای به سرانجام رسیده است. وی در عین حال گفت: از این پس باید مراقب ایران بود تا به تعهداتش عمل کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی -از سرسخت ترین مخالفان توافق اتمی میان ایران و شش قدرت جهانی- با یاس و ناامیدی این توافق را قطعیت یافته توصیف و اعتراف کرد: توافق هسته ای به سرانجام رسیده است. وی در عین حال گفت: از این پس باید مراقب ایران بود تا به تعهداتش عمل کند.

نتانیاهو که تا چندی پیش همچنان به شدت از توافق اتمی انتقاد می کرد،12 مهر ماه، به شبکه خبری سی. ان.ان گفت: «از این پس باید مراقب بود که ایران به تعهداتی که در توافق اتمی داده است، عمل کند. این در اولویت است».

از منظر و ادعای وی که گفته هایش در برنامه «جی. پی. اس فرید زکریا» مطرح شده است، «توافق اتمی اشتباهی تاریخی است و جلوی مسلح شدن ایران به سلاح هسته ای را نمی گیرد».

این گزارش می افزاید: ایران همواره تاکید کرده است که برنامه اتمی اش تنها اهداف صلح آمیز را دنبال می کند؛ نتانیاهو و حامیانش تلاش گسترده ای برای رد شدن توافق 23 تیر ماه در کنگره ایالات متحده کردند که در نهایت شکست خوردند.

نخست وزیر صهیونیست ها در مصاحبه با فرید زکریا گفت: اگر ثابت شود که نگرانی های من [در مورد توافق اتمی] اشتباه بوده است، خودم از همه ی جهان خوشحال تر خواهم شد. می خواهم با ایالات متحده برای آنچه کاستن نفوذ ایران عنوان کرده، همکاری کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که در جریان هفتادمین گردهمایی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با «جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا دیدار و در مورد آنچه «اختلافات خانوادگی ناشی از توافق اتمی» خواند، با هم گفت وگو کرده اند.

وزیر جنگ اسراییل به زودی برای دیدار با همتای آمریکایی خود به این کشور سفر خواهد کرد و نتانیاهو نیز در ماه نوامبر با «باراک اوباما» رئیس جمهوری امریکا دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

روابط نتانیاهو - اوباما و به تبع آن روابط اسراییل - امریکا در سخت ترین و سردترین دوران خود طی دهه های اخیر به سر می برد که محور این اختلاف و سردی و سختی روابط توافق اتمی ایران و شش کشور قدرتمند جهان می باشد. توافقی که تحولی عمده محسوب می شود و جغرافیای سیاسی منطقه را به طور عمیق دگرگون کرده است.

اسراییل سرسخت ترین مخالف این توافق بوده که همواره از سوی جمهوریخواهان جنگ طلب آمریکا و برخی سران مرتجع عرب نیز حمایت شده است.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.