کودکی که بدون هیچگونه آموزش توانایی انجام حرکات سخت و پیچیده ژیمناستیک را داراست.
اولین بار رسانههای خارجی بودند که ارات را دیدند روزنامه بریتانیایی دیلیمیل با انتشار گزارشی از آرات او را استعداد آینده ژیمناستیک ایران معرفی کرد که قادر به انجام حرکات پیچیده ژیمناستیک است.
دراین بین چندین دعوت نامه از سوی کشورهای مختلف برای آرات دوساله مبنی بر سفر به کشورهای مختلف خارجی ارائه شد.
اما بعد از آن داود عابدی مجری ورزشی شبکه خبر با رصد کردن ارات خیلی زود او و پدرش را به برنامه ورزشی تیتر امشب شبکه خبر دعوت کرد تا تمام ایران با این نابغه کوچک آشنا شوند.
در آن برنامه برخی از مسئولین فدراسیون ژیمناستیک روی خط تلفنی برنامه آمدند و توضیحاتی را درباره این نابغه ارائه دادند.
بعد از ان بود که ارات درسطح کشور دیده شد به علاوه اینکه داود عابدی در آن برنامه از تمام مسئولین دعوت کرد تا ارات را ببینند و از او حمایت کنند.
گویا مسئولین نیز گوش شنوا داشتند و روز گذشته در تولد دو سالگی ارات،حبیبحسین زادگان مدیرکل ورزش و جوانان مازندران انصار آری رئیس اداره ورزش و جوانان بابل، رضا حسنچی مسئول قهرمانان اداره کل ورزش و جوانان استان به همراه برخی دیگر از مسئولین به خانه نابغه ژیمناستیک رفتند.
در حاشیه این دیدار حسین زادگان قول داد تا در مسیر قهرمانی و پرورش استعداد این کودک مساعدتهای لازم را صورت گیرد ضمن اینکه فعالیتهای ورزشی ارات به صورت رایگان درباشگاههای ورزشی دنبال شود.
اما جعفر درویش زاده رئیس فدراسیون ژیمناستیک در این میان نظر متفاوتی درد او میگوید: در این موضوع که ارات جزء نوادر است شکی نیست اما بدن و مفاصل ارات هنوز شکل نگرفته است و حرکاتی که او اجرا میکند برپا به اصول نیست.
وی ادامه داد: بسیاری از ورزشکاران بودند که در سنین بسیار پایین و به علت استعدادهای ویژه تمرینات خود را شروع کردند و به قهرمانی های زودرس هم رسیدند ولی به دلیل مصدومیت مجبور به کنارهگیری زودرس هم شدند.
نظر جعفردرویش زاده با نظر طباطبایی رئیس مرکز استعدادیابی وزارت ورزش که او هم در برنامه تیتر امشب شرکت کرده بود نزدیک است.
طباطبایی در آن برنامه اعلام کرد بهترین زمان استعدادیابی کودکان در سنین 7تا 12سالگی است.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این سوال که چه کسی باید از ارات حمایت کند گفت: هیأت استانی و مربیان مربوطه در حال حاضر میتوانند بهترین حمایت کنندگان از ارات باشند.
**لزوم حمایت از استعدادها
با توجه به این که ارات درسن بسیار پایینی است و هم اکنون نمیتوان او را وارد راه پرفرازو نشیب ورزش حرفهای کرد اما مسئولین ذیربط در هر رشته ورزشی باید با چشم و گوش باز استعدادهای خارقالعاده را شناسایی و سالهای بعد از آنان استفاده کنند.
انتهای پیام/
اینطوری که به درد نمیخوره