به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، حسن رکنی اظهار کرد: از نظر کیفیت و سلامت، گوشت مرغ تولید شده در ایران در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد و ایران در این زمینه جزو کشورهای پیشرو است که می تواند در داخل بدون هیچ نگرانی مصرف شود و به کشورهای دیگر نیز صادر شود.
وی افزود: تنها مشکل در پرورش و تولید گوشت مرغ، اندازه لاشه مرغ است که باید برای تقویت صادرات این محصول بتوانیم فرهنگ تولید و مصرف مرغ را با سایزهای کوچک تر ترویج کنیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برخی در شبکه های اجتماعی، مسائلی را درباره تولید گوشت مرغ و استفاده از هورمون در فرآیند پرورش مطرح کردهاند که هیچ پایه و اساس علمی ندارد و بالاتر بودن سرعت رشد پرورش گوشت مرغ نسبت به مرغ های بومی طبیعی است، چرا که پرورش گوشت مرغ در شرایط استاندارد و با تکنولوژی و فناوری روز دنیا انجام می شود و در عملیات اصلاح نژادی نیز بهترین نسل و نژادها برای پرورش مورد استفاده قرار میگیرد.
رکنی اعلام کرد: سرعت رشد و پرورش گوشت مرغ در بسیاری از کشورهای جهان بیشتر از ایران است، چرا که آنها پس از 30 تا 32 روز مرغ های پرورش یافته را روانه بازار می کنند اما در ایران این فرآیند بیش از 40 روز طول می کشد.
وی با بیان اینکه کمپین "نخریدن گوشت مرغ" تاثیری بر بازار این محصول نگذاشته است، تصریح کرد: کسانی که از طریق شبکه های اجتماعی باورهای غلط در اذهان عمومی ایجاد می کنند به منافع ملی آسیب می زنند و مردم هم نباید به این مسائل بی پایه و اساس توجه کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/