مدیر مهمانسرای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:اولین رستوران سلامت کشور از ابتدای مهرماه در کرمانشاه کار خود را آغاز کرده است و در آن همواره از مواد تازه و طبیعی برای تهیه غذا استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛مسلم بیگوند گفت: در کنار این رستوران، مهمانسرای سلامت نیز برای افرادی که مسافر هستند در نظر گرفته شده است، در کنار دو سالن غذاخوری، 24 اتاق نیز برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده که تمامی تجهیزات و لوازم مورد استفاده در آنها نیز تحت نظر کارشناسان بهداشت محیط قرار دارد.

وی گفت:راه‌اندازی رستوران سلامت ایده موفقی در کشور است و حال حاضر از استانهای مشهد و همدان نیز تماس گرفته‌اند تا نحوه راه‌اندازی این رستوران را جویا شوند.


انتهای پیام/گ


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.