صد وبیست سال پیش مردم جهان برای نخستین بار تصاویر متحرکی را روی پرده به تماشا نشستند . هیجان حاصل از دیدن اشیاء و انسانهایی که روی پرده حرکت میکنند هنوز هم یکی از هیجانانگیزترین لحظههای تاریخ به شمار میرود . داستان فرار مردمی که با دیدن تصویر قطاری که به سویشان در حرکت بود هنوز هم جذاب است. اما این پایان شگفتیهای سینما نبوده و نیست . هنوز هم پس از گذشت صد و بیست سال، سینما می تواند شگفتی بیافریند. میتواند تماشاگرانش را بهت زده کند، آنها را همراه کند، دست خیالشان را بگیرد و پروازشان دهد. هنوز هم می توان کسانی را دید که با شنیدن موسیقی یک فیلم خاطره انگیز، گویی از زمین کنده می شوند و به دوردست ها سفر میکنند.
در ادامه این پیام آمده: امروزه جادوی سینما نه در حرکت اشیا بر روی پرده که در نگاه تیزبین هنرمند سینماگر نهفته است. تماشاگر امروز میانه خوبی با ساده پسندی ندارد. توقعاتش بالا رفته، زندگی در جهانی که هر روز فناوری جدیدی همه را غافلگیر میکند کار سینماگر را دشوارتر کرده است. سینماگر باید بیش تر از پیش بیندیشد، تلاش و میان مردم زندگی کند تا بداند تماشاگرش از او چه چیزی را طلب میکند و این رسالت دشواری است که بر دوش سینماگر زمانه ما گذاشته شده است.
جنتی در ادامه با عنوان این مطلب که در آستانه برگزاری سومین جشنواره بینالمللی فیلم ویدئویی یاس آرزومندم که حامیان اصلی این جشنواره که فیلمسازان هستند هرگز دغدغه تماشاگران را فراموش نکنند.
سینمای امروز ایران سینمای امید و شکوفایی نسل تازه فیلمسازانی است که افق روشنی پیش رو دارند . امید آن میرود که سالهای بعد، جشنواره فیلم یاس به یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین رویدادهای فرهنگی کشور تبدیل شود که از آن پس آن چهرههای جدید سینمای کشور نمایان شوند .
لازم میدانم از همه برگزار کنندگان و سینماگران و شرکت کنندگان در این جشنواره صمیمانه تشکر و سپاسگزاری نموده مزید توفیق همگان را از خداوند متعال خواهانم.
سومین جشنواره بینالمللی فیلم ویدئویی یاس به دبیری حسین مسافرآستانه، امروز بعدازظهر کار خود را در شهرهای رامسر، تنکابن و چالوس آغاز میکند.
انتهای پیام/