وی با اشاره به اینکه آداب غذا خوردن و آشامیدن برای حفظ سلامت کبد اهمیت دارد، اظهار کرد: رعایت نکردن ترتیب خوردن غذاها از مضرات کبد است و به آن آسیب می رساند.
عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: تشنگی به مدت طولانی، حرکات شدید بعد از غذا و حرکات شدید زمانی که معده خالی است هم به کبد آسیب می رساند.
نجات بخش، دارچین، کاسنی، فندق، ماش و نخود را از خوراکی های سودمند برای کبد اعلام کرد و گفت: دارچین به باز شدن انسداد کبد کمک می کند.
وی، زعفران، مویز، انجیر و فندق را برای تقویت کبد مفید دانست و اظهار کرد: کاسنی هم در کبد گرم و هم در کبد سرد اثرگذار است ولی اگر افراط برودت وجود داشته باشد باید همراه با عسل مصرف شود.
عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این همایش با ارائه مطالبی با موضوع تغذیه اختصاصی کبد چرب در طب سنتی ایران پرداخت و گفت: در کبد چرب علاوه بر رعایت دستورات غذایی اختصاصی باید به دستورات کلی و مفید هم توجه شود.
چهارمین همایش طلای سبز با حضور محققان از 7 مهرماه به مدت 4 روز در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران آغاز بکار کرده است.
محور این همایش در باره داروهای گیاهی و گیاهان دارویی و فرآورده های طبیعی و سنتی می باشد.
منبع :ایرنا
انتهای پیام/