شیرمستی به سالمندان توصیه کرد، دو بار در هفته مصرف ماهی را در برنامه غذایی خود داشته باشند و مصرف روغن زیتون را نیز فراموش نکنند، زیرا اینمواد هم حاوی امگا3 هستند و برای تقویت سلولهای مغزیو پیشگیری از آلزایمر مفید است.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: اکثر سالمندان به دلیل مشکلات گوارشی نمیتوانند انواع حبوبات را مصرف کنند ، اما در این بین ماش و عدس هضم راحتتری دارد.
شیرمستی افزود: ماهی کیلکا و ساردین هم که ماهیهای ریزی هستند که با استخوان مصرف میشوند، برای سالمندان مفیدند.
به گفته این کارشناس تغذیه سالمندانی که نمیتوانند لبنیات بخورند میتوانند کلسیم مورد نیاز بدنشان را از طریق انواع کلم، شلغم و سویا تامین کنند و از مصرف نوشابه، قهوه و چای غلیظ که دفع کلسیم را در پی دارد، خودداری کنند.
انتهای پیام/ی