مربای پوست پسته ، یکی از هنرمندی های زنان کرمانی است ، که این روزها با برداشت پسته یا همان طلای سبز رونق گرفته و پخت آن آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، استان کرمان بزرگترین تولید کننده پسته در کشور است که سالانه این محصول ارز آور به کشورهای مختلف صادر می شود.

این روزها که برداشت پسته از باغ ها در حال انجام است پخت مربایی خوشمزه از پوست های به ظاهر دور ریختنی این محصول بین بانوان کرمانی رونق داره.

خانم های کرمانی پوست های سالم را تمیز ،دوبار می جوشانند و در آب سرد قرار می دهند و سپس در شربت غلیظی به آرامی می پزند تا مربا جا بیفتد .

و در آخرمقداری خلال سبز بادام برای زیبایی بیشتر به آن اضافه می کنند.

این مربا با داشتن عطر مطبوع پوست پسته ، نیاز به هیچ اسانسی ندارد.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: مربا ، پوست ، پسته ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.