وی افزود: زنجانی بدون سوابق قبلی اقتصادی یکدفعه در دل دولت راه یافت و با بدهی 2.7 میلیاردی خود به دولت رو دست زد تا از این طریق منابع مالی بدست آورده را در بانکهایی که مشخص نیست، سرمایه گذاری کند.
عضو کمیته پیگیری پرونده بابک زنجانی در مجلس در ادامه با بیان اینکه نحوه سرمایه گذاری زنجانی در سایر کشورها جوانب مختلفی دارد، متذکر شد: بعنوان مثال طی اطلاعاتی که در مورد سرمایهگذاری زنجانی در تاجیکستان از دوستان خود دریافت کردهایم، گفته میشود زنجانی رقمی بالغ بر 500 تا 600 میلیون دلار در تاجیکستان سرمایه گذاری و همچنین با افراد پرنفوذ دولت تاجیکستان ارتباط دارد.
وی ادامه داد: همچنین در پی اطلاعات به دست آمده عنوان می شود که بسیاری از اموال بابک زنجانی در تاجیکستان به نام زنجانی نیست و شاید این اموال به نام برخی از افراد ذی نفوذ دولت تاجیکستان و اشخاص ثالث دیگر باشد .
عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه با اشاره به نحوی کسب اطلاعات از اموال بابک زنجانی در تاجیکستان بیان داشت: انتظار داشتیم در مورد سرمایه گذاری بابک زنجانی در تاجیکستان سیستم های اطلاعاتی و امنیتی فعال شوند اما زمانی که دیدیم فعالیتی وجود ندارد، دوستان خود را در زمینه مذکور فعال کردیم تا بروند و اطلاعاتی مبنی بر موضوع سرمایگذاری زنجانی در تاجیکستان کسب کنند، که این اقدام انجام شد و پس از کسب اطلاعات، اطلاعات مذکور را به قوه قضائیه ارائه دادیم تا این قوه وارد عمل شود.
دهدشتی در ادامه تأکید کرد: درحال حاضر مطلع شدیم که قوه قضاییه با درنظر گرفتن اطلاعات بدست آمده از اموال زنجانی در تاجیکستان قرار است اقداماتی مبنی بر این موضوع انجام دهد.
عضو کمیته پیگیری پرونده زنجانی در مجلس با بیان اینکه استنباط ما این است که تاجیکستان در مورد بازپس گیری اموال بابک زنجانی، با ایران همکاری خواهد کرد، اظهار داشت: درباره این موضوع بنده 7 و 8 ماه پیش هم اشاراتی داشتم چرا که در آن موقع متوجه شدیم زمینههایی مبنی بر بازپس گیری اموال زنجانی در دولت تاجیکستان وجود دارد که حتی آن موقع ما به دلیل عدم رسیدگی و پیگیری این موضوع بدست تیمهای نظارتی، گله مند بودیم.