به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، فاطمه دهقان بنادکی در خصوص نحوه عملکرد این سایتهای جعلی گفت: شگرد این سایتها به این صورت است که در برخی موارد با تغییر خیلی جزئی در نشانی، سایتی مشابه با سایت اصلی طراحی میکنند و نسبت به فریب علاقهمندان و دانشجویان با اخذ وجه نسبت به ثبت مقاله و حتی چاپ آن مبادرت میکنند که روشهای بسیار زیرکانه ای هم برای فریب استادان و دانشجویان دارند.
وی درباره نحوه تشخیص این سایتهای جعلی نیز اظهار میکند: پس از بررسی آرشیو مجلاتی که مقالات در آنها چاپ شدهاند و با توجه به لینکهای موجود روی سایتهای معتبر و موثق و با همکاری حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه، سایتهای مشکوک را شناسایی و در مکاتبهای به معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه ارسال کردیم که خوشبختانه تمام سایتهای معرفی شده از سوی سازمان مرکزی نیز جعلی اعلام و به فهرست وب سایتهای جعلی نشریات علمی سازمان اضافه شد.
کارشناس پژوهشی دانشگاه آزاد یزد در پایان علاقهمندان به ثبت مقاله در نشریات و مجلات را به دقت نظر و بررسی بیشتر در اصالت مجلات و توجه به بخشنامه اخیر سازمان مرکزی توصیه میکند.
علاقهمندان میتوانند برای مشاهده فهرست مجلات نامعتبر که جهت تشویقی، تبدیل وضعیت، اخذ نمره پایاننامه و رساله مورد تأیید نیستند به نشانی www.iauyazd.ac.ir/index.php/Researches.info مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/