وزیر بهداشت بر ضرورت سرمایه گذاری مشترک شرکت های داخلی با تولیدکنندگان بین المللی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از  وبدا،‌ دکتر سیدحسن هاشمی در اولین کنگره کشوری آکادمی اقتصاد سلامت با بیان این که نگاه و توجه دولت یازدهم به بخش سلامت نسبت به دولت های گذشته بیشتر است، گفت: برخی از سیاستمداران به سلامت مردم اهمیت بیشتری می دهند و برخی هم متاسفانه احداث جاده و ساختمان را از افتخارات خود می دانند.

به گفته وزیر بهداشت، دولت یازدهم توانسته به وعده‌های خود مبنی بر توجه به حوزه سلامت عمل کند و به نظر می‌رسد که رضایت مردم را کسب کرده است.

دکتر هاشمی همچنین، بر ضرورت استمرار حمایت های دولت و مجلس از بخش سلامت تاکید کرد و گفت: خوشبختانه در قانون اساسی سلامت به عنوان حق همگانی برای همه دیده شده و ارائه خدمات سلامت را از وظایف دولت ها تعیین کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد تا همه افراد و سازمانهای موثر در بخش سلامت در جهت بهره مندی مردم از سلامت تلاش کنند.

دکتر هاشمی در ادامه، دوره پسا تحریم را فرصتی مناسب برای ارائه بهتر خدمات دارویی و پزشکی بیان کرد و گفت: در دوران تحریم ادعا بر این بود که دارو تحریم نشده است اما متاسفانه دارو و تجهیزات پزشکی در تحریم بود و این امر باعث شده بود تا نتوانیم برخی برندهای دارویی و تجهیزات پزشکی را خریداری کنیم. 

وی افزود: دوره پسا تحریم فرصتی برای ارائه تقویت کیفیت داروها، تجهیزات پزشکی و ارتقاء کیفیت مواد غذایی در حوزه کشاورزی می تواند باشد.

دکتر هاشمی همچنین با اشاره به توانمندی ها و موقعیت ایران در دنیا و منطقه، گفت: ما از نیروی انسانی و جوانان خوبی بهره‌مند هستیم، اما نتوانسته‌ایم برای آنها فرصت‌های لازم را ایجاد کنیم و همین امر موجب مهاجرت برخی از آنها به خارج از کشور شده است.

وی با بیان این که جایگاه ایران در حوزه علم و فناوری در منطقه بی بدیل است، افزود: لازم است نسبت به گذشته جهش علمی زیادی داشته باشیم.

دکتر هاشمی همچنین، با اشاره به سابقه فرهنگی طولانی ایرانیان، گفت: مردم ایران جز صلح طلب‌ترین و مظلوم‌ترین ملت‌ها بوده‌ و خوشبختانه در سایه انقلاب فرصت‌های زیادی برای پیشرفت در حوزه علم و فناری فراهم شد.

وی سرمایه گذاری در ایران را نه تنها برای مردم کشور بلکه برای کل کشورهای منطقه مفید دانست و گفت: عقل حکم می‌کند که از فرصت پساتحریم استفاده کنیم و امکان سرمایه گذاری مشترک را ایجاد کنیم تا شرکت‌های داخل در تعامل با کشورهای دیگر در مسیری تلاش کنند که اقتصاد درون ‌زا و مقاومتی فعال داشته باشند.

وزیر بهداشت در پایان ابراز امیدواری کرد در کمتر از دو ماه آینده وزارت بهداشت همه فرصت‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی را در داخل و خارج از کشور به تصویر بکشد و سیاست‌ها را اعلام کند و با سرعت بیشتری در جهت ارتقای فناوری در حوزه سلامت و ارتقای خدمات گام بردارد.


انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.