مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیرو گفت: پروژه رودبار لرستان شامل سدی در بالا دست رودخانه و نیروگاه برق ابی با ظرفیت 450 مگاوات در پایین دست تا پایان امسال به بهره برداری می‌رسد.

سید محمد رضازاده مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیرو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص پروژه رودبار لرستان گفت: پروژه رودبار لرستان درمسیر رودخانه‌ای U شکل قرار دارد که اختلاف ارتقاع در قسمت ابتدایی و انتهایی رودخانه به 300متر می‌رسد.

وی در ادامه اظهار داشت: شرایط جغرافیایی و مسیر رودخانه سبب شد متخصصان ما به فکر طراحی و ساخت سدی در بالای رودخانه و ساخت نیروگاه برق آبی در قسمت پایین رودخانه بیفتند.

مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیرو افزود: با توجه به ارتفاع 150 متری سد و در نهایت ارتفاع 450 متری ایجاد شده بین نقطه بالا و پایین رودخانه می‌توانیم با استفاده از اختلاف ارتفاع برق تولید کنیم.

گفتنی است ظرفیت نیروگاه تولید برق به 450 مگاوات می‌رسد.

رضا زاده در خصوص تامین اعتبار این پروژه گفت: برای اجرای این پروژه از خطوط اعتبار چینی با همکاری کنسرسیون از شرکت‌های ایرانی و چینی استفاده شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیداریم در نیمه دوم سال بتوانیم برنامه آبگیری سد رودبار لرستان را پیش رو داشته و تا قبل از پیک مصرف سال آینده واحد نیروگاهی پروژه هم وارد مدار شود.

انتهای پیام/   
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار