به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، دکتر محمد اسماعیل مطلق گفت: وجود پایگاه تغذیه سالم در مدارس یکی از بندهای توافقنامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که بر اساس آن توزیع سوسیس، کالباس، پفک و نوشابه در بوفه مدارس ممنوع است.
وی با اشاره به اینکه این توافقنامه به امضای دو وزیر رسیده است، افزود: در این بند توافقنامه پیش بینی شده است با همکاری آموزش و پرورش و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت و بر اساس دستورالعمل های موجود بر توزیع خوراکی های مجاز و غیرمجاز، آموزش تغذیه سالم و استانداردهای فضای فیزیکی نظارت صورت گیرد.
وی ادامه داد: برای تغذیه سالم در مدارس کتابها و پمفلتهایی تهیه شده که در اختیار سفیران سلامت، رابطان بهداشتی و معلمان قرار گرفته و آموزش های لازم ارائه خواهد شد.
مطلق بیان کرد: پیشگیری از کم تحرکی و ترویج فعالیت فیزیکی و ابلاغ راهنمای ارتقای فعالیت فیزیکی، پیشگیری از سوانح و حوادث با آموزش در گام اول، ارائه خدمات بهداشت دهان و دندان و همچنین طرح کوله پشتی به منظور پیشگیری از اختلالات اسکلتی و عضلانی از مفاد دیگر این تفاهمنامه هستند. راهنمای ارتقای فعالیت فیزیکی دانش آموزان تدوین شده و در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای اجرا قرار گرفتهاست.
وی افزود: گام بعدی پیشگیری از سوانح و حوادث نیز ارتقای تعاملات برون بخشی جهت استاندارد سازی محیط های تجمعی برای افزایش ایمنی و کاهش حوادث خواهد بود.
بنابراعلام روابط عمومی معاونت بهداشت، مطلق درباره جزییات خدمات دهان و دندان به دانش آموزان گفت: این طرح توسط اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت و شامل معاینات، وارلیش فلوراید، فیشور سیلانت و خدمات ترمیمی با پوشش دفترچه های بیمه و تعرفه دولتی است.
وی اجرای طرح «کوله پشتی سالم» را موجب پیشگیری از اختلالات اسکلتی، عضلانی در نوجوانان دانست و گفت: این طرح با همکاری مرکز بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت اجرا شده و به صورت عمده تر با آموزش این گروه سنی در مورد کوله پشتی های استاندارد و آموزش های ارگونومی اجرایی می شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/