به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ نریمانی گفت:70 درصد از محصول تولیدی این شهرستان برای کشمش، سبزه، آبمیوه و شیره انگور فرآوری و بقیه نیز به صورت تازه خوری مصرف می شود.نریمانی، ادامه داد: شاهانی، صاحبی، خلیلی، یاقوتی، یافتی، نورس، آلدرق، گلین بارماغی، عسگری، پیکامی، انواع کشمش، صاحبی، لعل و فخری و رسمی از جمله ارقام تولیدی در باغات انگور مراغه است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه گفت:در سال زراعی جاری سرمازدگی به 20 تا 25 درصد از تاکستان های این شهرستان خسارت وارد کرده و موجب کاهش حدود 10 هزار تن تولید انگور این شهرستان شده است.
معاون رئیس سازمان با اشاره به اینکه بیش از 23 رقم انگور در این شهرستان تولید می شود، گفت: عمده محصول تولیدی این منطقه، کشمش بی دانه بوده که نمیه دوم مهر برداشت آن آغاز می شود.
انتهای پیام/س