بیش از 24 هزار تن شیر و 11 هزار تن گوشت قرمز هر سال توسط عشایر آذربایجان شرقی تولید و روانه بازار می شود.

تولید 20 درصد پروتئین و 35 در صنایع دستی آذربایجان شرقی توسط عشایربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ مدیر کل امور عشایر آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: 20 درصد پروتئین و 35 درصد صنایع دستی استان توسط عشایر تولید می شود وعشایر آذربایجان شرقی در زمینه صنایع دستی نیز با تولید 12 هزار و500 متر مربع ورنی و 9هزار متر مربع قالی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارند.

سید محمد حسن آل هاشم افزود: جمعیت 21هزار و300 خانواری عشایر استان با بیش از 2میلیون و150 هزار راس دام ییلاقی و قشلاقی در قالب 2 طایفه بزرگ به نام ایل سون و ارسباران در 287 قشلاق شهرستان های خداآفرین،کلیبر،چاریماق،اهر،سراب،هریس ومراغه مستقر هستند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت بالای عشایر استان در تولید پروتئین و صنایع دستی به ویژه گلیم،ورنی از متولیان فرهنگی و صنایع دستی خواست در زمینه فروش محصولات عشایر این قشر را یاری کنند تا با ایجاد درآمد پایدار بتوانند تولیدات خود را افزایش هستند.

به گفته مدیر کل امور عشایر استان تقویت تعاونی های عشایری برای جمع آوری تولیدات وفروش محصولات آنان ضروریست.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.