وی افزود: امسال 12 شرکت تحت پوشش سازمان تاکسیرانی و 5 شرکت تحت پوشش سازمان اتوبوسرانی، حمل و نقل دانش آموزان در استان را بر عهده دارند.
اکبری با اشاره به تصویب نرخ کرایه این سرویس ها در شورای شهر گفت: استفاده از سرویس های خارج از پوشش سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای خانواده ها ایجاد مشکل می کند.
رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: هر راننده متقاضی فعالیت در سرویس مدارس با خودرو شخصی یا تاکسی، باید به شرکت های مجاز مراجعه و ثبت نام نماید.
وی با اشاره به شرایط پذیرش رانندگان سرویس مدارس گفت: کلیه متقاضیان باید از صحت کامل جسمانی، روحی و روانی برخوردار بوده و خودروها نیز دارای بیمه عمومی سرنشین، شخص ثالث و بدنه باشند.
اکبری با بیان اینکه کلیه سرویس ها ملزم به نصب برچسب سرویس مدارس هستند، از تلاش برای استفاده از رانندگان زن برای حمل و نقل دانش آموزان دختر دوره متوسطه در سال تحصیلی جدید خبر داد.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش با همکاری شورای شهر و سازمان های تاکسیرانی و اتوبوسرانی در حال ساماندهی سرویس های مدارس استان است، افزود: امسال برای اولین بار سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش آموزی) برای ارائه خدمات بهتر در این زمینه مورد آزمایش قرار می گیرد.
رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری یکی از مشکلات سرویس های مدارس را وجود سرنشین اضافه اعلام کرد و گفت: با همکاری با پلیس راهور از این کار جلوگیری و سرویس های متخلف متوقف و جریمه می شوند.
اکبری در پایان گفت: در شهرهای شهرکرد، فارسان، لردگان و بروجن شرکت های خصوصی هم برای سرویس رفت و آمد دانش آموزان وجود دارد.
در سال تحصیلی جدید 175 هزار دانش آموز شامل 90 هزار و 300 دانش آموز پسر و 84 هزار و 700 دانش آموز دختر در 2 هزار و 585 آموزشگاه دولتی، غیر دولتی، استثنایی، عشایری، پیش دبستانی، کودکستان و بزرگسالان استان چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل می شوند.
انتهای پیام/ی