وی یکی از اهداف تاسیس شهرك های کشاورزی را توسعه زیرساخت های این بخش دانست و گفت: هدایت فعالیتهای كشاورزی و گسترش توسعه زیرساخت های بخش كشاورزی از اهداف مهم تاسیس این شهرك هاست به طوری كه با ایجاد این شهركها می توان میزان تولید محصولات كشاورزی و دامی را در عین افزایش كیفیت، بالا برد.
فتحی با بیان اینکه بر اساس ماده 194 قانون برنامه پنجم توسعه برای تمركز فعالیتهای كشاورزی در نقاط مشخص و كاهش هزینهها ، مقرر شده است شهركهای كشاورزی جدید ایجاد شود ادامه داد: تکمیل عملیات زیرساخت ، محوطه سازی ، شبکه و خط انتقال برق مجتمع های گلخانه ای عجب شیر و ملکان در سال جاری از جمله برنامه های مدنظر در ایجاد شهرک های کشاورزی در آذربایجان شرقی می باشد.
وی با بیان اینکه این شهرك ها وابسته به وزارت جهاد كشاورزی می باشند افزود: با گسترش شهرک های کشاورزی می توان كشاورزی كشور را مدیریت نمود و ضمن تنظیم بازار محصولات کشاورزی ، بازار محصولات را چه در خارج و چه در داخل ایجاد نمود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه ایجاد شهركهای كشاورزی میتواند مصرف آب را نیز بدون خدشه به میزان تولید كاهش دهد ادامه داد: شهرك های كشاورزی یك مجموعه كاملی هستند كه می توانند بسیاری از مشكلات استانهای واقع در حوضه دریاچه ارومیه از بابت کاهش آب در بخش كشاورزی رفع نمایند.