علی نصیحت کن افزود: با توجه به برنامه افزایش تولید گاز در فازهای توسعه ای پارس جنوبی و به منظور استفاده حداکثری از شبکه موجود انتقال کشور، پروژه ایجاد رابط بین خطوط ششم، سوم و دهم سراسری انتقال گاز برنامه ریزی و اجرا شد.
وی، افزایش قدرت مانور عملیاتی شبکه انتقال گاز کشور و همچنین ارتقای ضریب ایمنی خط لوله ششم سراسری را از اهداف مهم و اساسی این پروژه برشمرد.
به گفته نصیحت کن، تمام مراحل اجرایی این پروژه شامل تخلیه گاز، برشکاری، نصب اتصالات و جوشکاری توسط کارکنان این منطقه با رعایت موارد ایمنی اجرا و پایان یافته است.
سرپرست منطقه ١٠ عملیات انتقال گاز اعلام کرد: اجرای این عملیات از ١٩ مردادماه آغاز و در کوهتاهترین زمان ممکن به پایان رسید.
خط لوله ششم سراسری به طول ٦١٠ کیلومتر و با ظرفیت ١١٠ میلیون مترمکعب در روز از عسلویه- بیدبلند- اهواز عبور می کند و پنج ایستگاه تقویت فشار وظیفه تقویت گاز در جریان این خط لوله را بر عهده دارند.
بر پایه این گزارش، خط لوله سوم سراسری به طول یکهزار و ٢٦٧ کیلومتر با ظرفیت ٩٠ میلیون مترمکعب در روز از مسیر عسلویه- کنگان- ساوه – رشت عبور می کند و ٩ ایستگاه تقویت فشار، وظیفه تقویت گاز در جریان این خط لوله را بر عهده دارند.
بر همین اساس، خط لوله دهم سراسری (لوپ) به طول ٦٣٢ کیلومتر با ظرفیت ٧٠ میلیون مترمکعب در روز از مسیر کنگان- پتاوه- اصفهان عبور می کند و سه ایستگاه تقویت فشار وظیفه تقویت گاز در جریان این خط لوله را بر عهده دارند.
منبع :شانا
انتهای پیام/