به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا قیاسی بعدازظهر امروز در نخستین همایش تخصصی بررسی راهکارهای پویایی واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) صنایع استان همدان و تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار داشت: استان همدان درآغاز راه بزرگی قرار دارد که باید حلقههای مفقوده را پیدا کرده و مشکلات موجود را برای توسعه استان برطرف کنیم.
وی افزود: برای اینکه انتخاب کردیم انسانهایی آزاده و مستقلی بوده و به عنوان ژاندارم منطقه نباشیم، مزاحمتهایی از سوی کشورهای سلطه برای ایران ایجاد شد.
قیاسی با اشاره به اینکه ناکامیهای کشور به سبب مزاحمتها، توطئهها و کارشکنیهایی است که دشمنان به وجود آورده است، تصریح کرد: ایران در برابر جبهه 1+5 ایستاده و در مقابل تحریمهایی که ایجاد کرده بودند مقاومت کرد.
وی با بیان اینکه توقف صنعت و زمینگیر شدن تولید در دهههای گذشته به سبب تحریمها و توطئههای دشمنان بوده است، گفت: در ابتدای دولت تدبیر و امید، در استان همدان از هزار و 500 واحد تولیدی 600 واحد راکد بوده و 300 واحد نیز در آستانه تعطیلی بودند که بخشی از دلیل این به سبب تحریمها بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان با اعلام اینکه تعدادی از واحدها با پیگیری و تلاش صورت گرفته راهاندازی و فعال شد، بیان کرد: امروز در بازاری قرار داریم که در داخل و خارج آن باید به رقابت پرداخت در غیر این صورت نمیتوان به موفقیت رسید.
وی با اشاره به اینکه موانع اولیه برداشته شده و فصل جدید در برابر صنعت و تولید کشور باز شده است، عنوان کرد: دولت به دنبال توسعه ارتباطات کشور با دنیا، با حفظ منافع ملی است که در کنار این موضوع باید تولید و صنعت نیز رونق لازم را پیدا کند.
قیاسی با تاکید بر اینکه همدان قابلیت صادرات خدمات فنی و مهندسی و جذب سرمایهگذاری خارجی در حوزه گردشگری را دارد، تصریح کرد: در هفته گذشته هیئتی از استان همدان به کشور عنا سفر کرده و زمینههای همکاری را بررسی کردند که صادرات ادوات کشاورزی به این کشور یکی از تفاهمنامهای امضا شده بین دو کشور است.
وی با اشاره به اینکه مدیران واحدهای صنعتی استان همدان باید به واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) اعتقاد داشته باشند، عنوان کرد: تا زمانی که این اعتقاد وجود نداشته باشد به طور قطع شاهد پیشرفت لازم نخواهیم بود و زیان بسیاری به واحدهای تولیدی و صنعتی همدان وارد میشود.
قیاسی با بیان اینکه واحدهای تحقیق و توسعه باید هدایتگر بخش صنعت باشند، تصریح کرد: ولی متاسفانه در حال حاضر این اتفاق رخ نداده و این هدایت انجام نمیگیرد.
معاون استاندار همدان بیان کرد: از سوی دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی کشور بازار خوب و پر رونقی نداشتند که انگیزهای برای استفاده از واحدهای تحقیق و توسعه باشد.
وی با اعلام اینکه در آینده نه چندان دور ایران به اهداف خود دست پیدا میکند، بیان کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت باید نزدیک و تقویت شود چراکه ایران و استان همدان ظرفیت رسیدن به رتبههای بالا در زمینههای مختلف را دارند.
منبع :تسنیم
انتهای پیام/