جدی نگرفتن درمان آبسه ریه موجب انتقال عفونت در تمام بدن می‌گردد.

دکتر کاظم اصلی متخصص ریه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در مورد بیماری آبسه‌ی ریه اظهار کرد: آبسه ریه یک بیماری شدید چرکی است که در پزشکی به نکروز و مرگ بافت پارانشیم ریه و ایجاد سوراخ‌های پر از چرک و عفونت میکروبی گفته می‌شود. 

وی افزود: در این بیماری چرک و عفونت درون پارانشیم شش تبدیل به یک آبسه‌ی پر شده از چرک می‌گردد. از علائم اولیه‌ی این بیماری سینه پهلو است که پیشرفت کرده و تبدیل به آبسه ریه می‌گردد.

این متخصص ریه در خصوص خطرات احتمالی که منجر به بروز علائمی در بدن بیماری می‌گردد، گفت: گاهی آبسه باز شده و چرک آن به خارج از ریه راه پیدا می‌کند که موجب بروز علائمی همچون سرفه‌های خلط‌آور و خونی و ایجاد تب در بیمار می‌گردد. در این شرایط درمان با استفاده از آنتی‌بیوتیک بسیار قوی و تحت نظر متخصص صورت می‌گیرد.

وی درباره علل آبسه ریه عنوان کرد: از علل مهم ابتلا به آبسه ریه استنشاق ترشحات آلوده از مجاری تنفسی فوقانی به داخل ریه، در فرد بیهوش یا دچار افت هوشیاری می‌باشد که علت افت هوشیاری در بیمار می‌تواند مسمومیت، خواب‌آلودگی در اثر مصرف داروها و استفاده از بی‌هوشی یا بی‌حسی برای جراحی و ... باشد.

وی با اشاره به علائم شایع در آبسه ریه گفت: از علائم شایع در بیماری آبسه ریه می‌توان به سرفه‌های خلط‌آور و چرکی، بوی بد تنفس، تب، تعریق و کاهش وزن اشاره نمود.

وی در پایان گفت: اگر استفاده از آنتی‌بیوتیک برای درمان جواب ندهد کار به عمل جراحی می‌کشد و اگر درمان را جدی نگیرید این چرک و عفونت تمام بدن را فرا می‌گیرد و در نهایت ممکن است به مرگ بیمار منجر شود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار