![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
اکبری افزود: یک چهارم محصول گوجه فرنگی استان به صورت تازه خوری مصرف می شود و بقیه صادر و یا جذب صنایع تبدیلی در استان های همجوار می شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: با توسعه کشت گلخانه ای در حوزه صیفی جات زمینه مدیریت منابع آبی و افزایش تولید در واحد سطح فراهم می شود.
نیاز علی ابراهیمی پاک افزود: سیاست کلی سازمان در یک برنامه 5 ساله تولید محصول گوجه فرنگی تا 800 هزار تن است که با این کار زمینه افزایش راندمان نیز فراهم خواهد شد.
طاهری از تولیدکنندگان نمونه گوجه فرنگی استان هم اظهارداشت: استفاده از کشت گلخانه ای از راهکارهای مهم در افزایش راندمان محصول است چرا که در این روش میزان مصرف آب تا یک چهارم کاهش می یابد.
در استان قزوین 6 واحد با 22 هزار و 885 تن ظرفیت در حوزه صنایع تبدیلی وجود دارد که نیمی از آنها فعالند.
انتهای پیام/ح