گفتنی است، بسیاری از افراد به همراه چای خود از لیموترش استفاده میکنند و یا صبحها برای سمزدایی از بدن مخلوط لیموترش و آب گرم مینوشند که با این کار PH دهان آنها حالت اسیدی پیدا میکند.
اسیدی شدن PH دندان سبب آسیب رسیدن به مینای دندان، لکهلکه شدن رنگ دندانها و بروز پوسیدگی در دندان میشود.
مخلوط لیموترش و آب گرم برای رفع مشکلات کبدی، دفع سموم از بدن، هضم بهتر مواد غذایی، کم کردن وزن و از بین بردن دل درد استفاده میشود و یک روش درمانی قدیمی منسوب به اطباء تمدن مصر باستان است.
دندانپزشکان اما هشدار میدهند نوشیدنیهای اسیدی سبب افزایش فرسایش مینای دندان و تغییر رنگ دندانها میشود این حالت در صورتی که دمای آب بسیار بالا باشد تشدید میشود.
بر اساس تحقیقات آب لیموترش دارای PH بین 2 و 3 است و محیط دهان را بسیار اسیدی میکند.
کارشناسان بر این اساس به افرادی که خواهان نوشیدن آب گرم و لیموترش هستند، توصیه میکنند این نوشیدنی را با آب گرم و نه آب جوش میل کنند و نیزاز نی برای نوشیدن آن استفاده کنند تا کمترین تماس بین محلول اسیدی و دندانها به وجود بیاید.
همچنین پس از نوشیدن این محلول حتماً دهان خود را با آب شسته و یا پس از 30 دقیقه مسواک بزنند.
انواع نوشیدنیها میتوانند اثرات مخربی بر سلامت دندانها بگذارند کارشناسان توصیه میکنند افراد از نوشیدنیهای کم شیرین، غیراسیدی و گازدار و با حرارت ملایم، نه خیلی داغ و خیلی سرد برای حفظ سلامت دندانها و دستگاه گوارش خود استفاده کنند.
انتهای پیام/