شهردار شهر تونگی بنگلادش نیز در این همایش به معرفی شهر و کشورش پرداخت و گفت: 384 شهر کشور بنگلادش توسط 511 شورای محلی اداره می شوند و دولت بنگلادش همواره در تلاش است تا میزبانی شایسته برای گردشگران خارجی از جمله ایرانیان باشد.
اِزمِت الله خان افزود: این کشور با 30 درصد جمعیت کشاورز و با وجود گستردگی خطوط ساحلی، به دنبال تقویت توریسم کشاورزی است .
پورزندی مدیرعامل بانک شهر نیز شهرها را موتور محرک توسعه اقتصادی و فرهنگی کشورها دانست و اظهار داشت: 54 درصد جمعیت جهان شهرنشین هستند و این نشان دهنده ضرورت توسعه ظرفیت های شهرنشینی است.
خدادای دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی این نشست را فرصتی برای تبادل تجربیات میان شهرهای توسعه یافته فرهنگی و گردشگری و شهرهای در حال توسعه دانست.
استاندار قزوین نیز گفت: استان قزوین همه ظرفیتهای گردشگری به جز دریا و کویر را داراست و از این نظزر می تواند مقصد گردشگران باشند.
مرتضی روزبه بر ایجاد توریسم فرهنگی تاکید کرد و افزود: گردشگری فرهنگی یکی از مهم ترین راه های مصونیت بخشی به فرهنگی غنی ایرانی اسلامی در برابر غرب است.
وی اضافه کرد: استان قزوین با سابقه تاریخی، مذهبی و فرهنگی خود در همه زمینه ها آماده ورود گردشگران و سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
شهردار قزوین هم در این اجلاس گفت: اجلاس شهرداران آسیایی فرصتی برای آشنایی ایران و جهان با قدمت هزار و 700 ساله این شهر تاریخی است.
مسعود نصرتی افزود: توسعه اقتصادی در گرو گردشگری پایدار است و قزوین در این سال ها تلاش کرده زمینه مناسبی برای توسعه فراهم آورد.
پنجمین اجلاس شهرداران آسیایی با حضور شهرداران و نمایندگان 30 شهر آسیا و 15 شهر کشورمان امروز در قزوین از سر گرفته شد.
دو روز نخست این اجلاس چهار روزه، هفتم و هشتم شهریور در تهران برگزار شد.
این اجلاس همزمان با «روز قزوین» با محوریت گردشگری، ترافیک و اقتصاد در حال برگزاری است و فردا هم به بازدید از اماکن تاریخی استان اختصاص خواهد داشت.
انتهای پیام/ی