به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، عزت الله ضرغامی را این روزها تنها می توان محدود به شبکه های اجتماعی به خصوص صفحه او در اینستاگرام دانست.
وی در آخرین پستی که منتشر کرده است عکسی به یاد روزهای مدیریتش گذاشته است و اتفاقا حرفهای جالبی هم در مورد سریال پرده نشین و واکنش روحانیون نسبت به این سریال زده است.
وی در پی نوشت این پست در مورد نظر برخی از مشاورانش که قبل از پخش این سریال اظهار نگرانی کرده بودند هم مطالبی نوشته است.
من و روحانیت!
ارائه گزارش و پاسخ به سؤالات روحانیون همواره برایم لذتبخش بوده است. آنان با موضوعی به نام مخاطب کاملا آشنا هستند. به راحتی میتوان با آنها بحث طلبگی کرد و به یک جمعبندی شایسته رسید.
همیشه از جلسه با روحانیون در هر سطحی که بوده، راضی بیرون آمدهام.
تصویر مربوط به سخنرانی و پرسش و پاسخ در سمینار ائمه محترم جمعه سراسر کشور است.
بحثهای اینستاگرامی ضرغامی بر سر«پرده نشین»
*** پی نوشت **********
یکی از آقایان بزرگوار در این جلسه، معتقد بود که استفاده از نقش روحانی در سریالها به شأن روحانیت لطمه میزند و بهتر است کلاً حذف شود. پاسخ من که از جهات مختلف مستدل بود، جمع را قانع کرد و در مقابل سؤال شفاهی من از آنان، تقریباً یکصدا عرض مرا تأیید کردند؛ شرمندهی آن بزرگوار شدم.
استفاده از نقش روحانی در تولیدات نمایشی با قوت و ضعفهایی مواجه بوده است. بعضی کارها خیلی خوب از آب درآمد. مثل نقش "حاج آقا شهیدى" در سریال پرده نشین که آقای "فرهاد آئیش" بازی کرد.
برخی مشاورین قبل از پخش این سریال اظهار نگرانی کردند که چون در این سریال مسأله زمینخواری و اتهامات دیگر به فرزند روحانی نسبت داده میشود، ممکن است با فضای سیاسی کشور در مورد پروندههای فساد همخوانی پیدا کند و تأثیر منفی داشته باشد.
خوشبختانه یکی از باورپذیرترین نقشهای روحانی که به دل مردم هم نشست و حتی جامعه را نیز تلطیف کرد همین سریال بود.
متن و پی نوشتی که سید محمود رضوی تهیه کننده پرده نشین دیده است و در واکنش به این پست، توضیحاتی ارائه کرده است.
سلام علیکم
آقای مهندس عزت الله ضرغامی در آخرین پست خود با اشاره به رابطه خود با روحانیت در پی نوشت اظهار لطفی به سریال «پرده نشین» و بازی زیبا و باور پذیر هنرمند گرامی آقای فرهاد آییش داشتند.
سپاس از آقای مهندس ضرغامی، که در فضای مجازی این سریال را فراموش نکرده و از نقش آن در جامعه و تلطیف فضای مردم و نیز روحانیت قدردانی نمودند، و این اتفاق فرخنده برای ما جای بسی تقدیر دارد، حقیر که به شخصه شرمنده عوامل و همکارانم شدم که به دلیل همزمانی پخش سریال با تغییرات مدیریتی و گرفتاریها و شلوغی های ناشی از این تغییرات، تقدیری که در سالهای گذشته از این قبیل آثار اثرگذار می شد برای این عزیزان انجام نشد و ان شاء الله این کار باقیات صالحات و ذخیره آخرت آنها خواهد بود.
به شخصه وقتی در اینچنین موقعیتی قرار میگیرم یاد صحبتی از مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی می افتم که میفرمود:اگر یک شخص غنی که به او اطمینان و اعتماد داری به تو بگوید نگران نباش و غصه بدهیهایت را نخور، خیالت راحت باشد، من هستم، ببین این حرف او چقدر به تو آرامش میبخشد و راحت میشوی. خدای مهربان که غنی و تواناست به تو گفته است «الیس الله بکاف عبده»: آیا خداوند برای کفایت امور بندهاش بس نیست؟ یعنی ای بنده من، برای همه کسری و کمبودهای دنیوی و اخرویت من هستم."
در مورد مطلب مشاوران که آقای مهندس به آن اشاره داشتند، تاکنون قصد بیان خون دلهایی که بابت تولید خوردیم را نداشتم اما چون ایشان فرمودند من هم اشاره میکنم، واقعا همینطور بود که اشاره فرموده اند و اگر جدیت، پشتکار و حمایت آقایان مهدی فرجی و سیفی آزاد در مورد تولید اینکار وجود نداشت به قطع و یقین این کار ساخته نمیشد چه برسد به پخش، یادم نمیرود ٤٨ ساعت قبل از کلید، در جلسه ای نامه ای به قلم یکی از همین مشاوران قرائت شد که در آن پرده نشین را «وهن روحانیت» و «مسئله ساز» تشخیص داده بودند و اگر آن جدیت وجود نداشت جمع بندی جلسه تعطیلی سریال بود.
خدا را شاکرم که توفیق ساخت این سریال را داشتم و بازهم شرمساری خودم را بابت عدم قدردانی و توجه به زحمات همکارانم اعلام میدارم و بر خود وظیفه میدانم از تک تک دوستان و همکارانی که در شرایط بسیار سخت کاری و مالی در تولید این اثر با ما همراه بودند تشکر نمایم امیدوارم توفیقات اینچنینی مجددا نصیب همه ما گردد.
ان شاء الله
پرده نشین سریالی به کارگردانی بهروز شعیبی که سال گذشته از رسانه ملی پخش شد و با استقبال مخاطبان تلویزیون همراه شد. قصه سریال در شهری خیالی روایت می شد ولی قصهی واقعی نقش روحانیت بر سبک زندگی ایران امروز ما را نمایش میداد.
انتهای پیام/