به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با افزایش تعداد باکتریهای مقاوم به چند دارو،موسوم به ابرمیکروبها، نیاز مبرمی به داروهای جدید است که بتوانند در صورت تاثیر نداشتن داروهای دیگر،عفونتها را کنترل کنند. محیط زیست میتواند منبعی غنی از آنتی بیوتیکها باشد.
تیم تحقیقاتی دانشگاه اکستر به دنبال پردهبرداری از خواصی هستند که میتوانند بنیانی را برای نسل جدید آنتیبیوتیکهایی تشکیل دهند که عفونت ناشی از ابرمیکروبهایی مانند استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین (MRSA) را کنترل میکنند.
مایکل ووس، رهبر این تحقیق اظهار کرد: آزمایشهای نخستین ما تایید کرده است که جلبکها دارای خواص گوناگون ضدمیکروبی منظمی هستند. به طرز هیجانانگیزی مقداری از این عصارهها در برابر بعضی از باکتریهای مقاوم و مشکلزا مؤثر هستند و ما امیدواریم که تلاش ما بتواند به کشف داروهای جدیدی که هم تاثیر سریعتری دارند و هم ارزانتر هستند، کمک کند.
منطقه ساحلی کورنوال در جنوب غربی بریتانیا بخاطر فراوانی خطوط ساحلی و گونه های جلبکهای دریایی، محل تمام عیاری برای این نوع تحقیقات به شمار میرود.
ووس میگوید: برای پیشبرد بیشتر این نظریه، تیم تحقیقاتی یک پروژه تحقیقاتی اختصاصی را تشکیل خواهند داد که به طور قطع بتواند روشنگر عوامل بالقوهای که آنها مد نظر داشتهاند، باشد.
مقاومت آنتیبیوتیکها یک مشکل جدی و رو به رشد جهانی است. گزارش سابق سازمان جهانی بهداشت نشان داده بود که این مسئله "یک تهدید عمده برای سلامت عمومی" است.
انتهای پیام/