به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از ابتدای امسال این میزان مرغ بدون آنتی بیوتیک یا سبز در استان فارس تولید و روانه بازار شده است .
ستوده افزود: علاقه مردم به استفاده از این نوع مرغ، بازار خوب و تمایل مرغداران به تولید مرغ سبز، موجب افزایش تولید این نوع مرغ شده است .
فرایند تولید مرغ سبز 45 روز است که اداره دامپزشکی با نمونه برداری در دوره های مختلف بر روند تولید آن ها نظارت می کند.
وی افزود : مرغ سبز به مرغی گفته می شود که در دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نمی شود .
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تأکید کرد: تولید مرغ سبز به معنای مشکل داشتن سایر مرغ های تولیدی نیست بلکه کیفیت مرغ های سبز بالاتر و سالم تر است .
تولید مرغ سبز از حدود 2 سال پیش در کشور مطرح آغاز شد و استان های گیلان، فارس و قزوین در تولید آن پیشتازند .
در استان فارس سالانه حدود 20 تا 21 میلیون قطعه جوجه گوشتی تولید میشود .
انتهای پیام/ی