جامعه‌ای که رؤیا نداشته ‌باشد چون انسانی است که هیچ آرزویی ندارد و می‌خورد و می‌خوابد تا عمرش به پایان برسد، تلخی شکست را نمی‌داند و همین هم حلاوت پیروزی را از او می‌گیرد.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جامعه بی‌رؤیا جامعه‌ای است که تاریخ و گذشته‌ای ندارد و قاعدتا نمی‌تواند نقشی هم در دنیای امروز بازی کند. پویایی خود را از دست می‌دهد و به مردابی تبدیل می‌شود که خود را می‌بلعد.

جامعه ایران در هیچ ‌دوره‌ای از تاریخ، جامعه‌ای بی‌رؤیا نبوده ‌است، جامعه‌ای است که گذشته‌اش نشان می‌دهد همیشه در پی برقراری عدالت و صلح بوده، جامعه‌ای که هیچ‌وقت به استقبال جنگ نرفته اما همیشه از خودش دفاع کرده‌ است.

نمود بارز این رؤیا در انقلاب اسلامی است و کارشناسان همگی به این موضوع اذعان دارند. انقلابی که در تغییر سیاست‌های جهان نقش اساسی و پررنگی داشت و دارد و جامعه ایران را به جامعه‌ای پویا تبدیل کرده ‌است.

جامعه‌ای با مردمانی که انقلاب می‌کنند برای برچیدن ظلم، می‌جنگند برای دفاع از کشورشان، جوانانش به آب و آتش می‌زنند برای آرامش هم‌وطنان، تحریم و فشارهای اقتصادی را تحمل می‌کنند. همین فرازونشیب‌هاست که ماهنامه فرهنگی – اجتماعی «جامعه‌پویا» را بر آن داشت تا در اولین شماره‌ انتشارش به بررسی‌ رؤیای ایرانی بپردازد و بپرسد رؤیای جوان امروزی ایرانی چیست. احمد پورنجاتی، امیر محبیان، محمد مالجو، عباس کاظمی و محمد فاضلی به بررسی رؤیای ایرانی پرداخته‌اند.

در بخش‌های دیگر معصومه ابتکار و محمد سلطانی‌فر از حضور سیاسیون در دنیای مجازی و اهمیت آن گفته‌اند. پدیده نوکیسگی پرونده دیگری است که جامعه پویا به بررسی آن پرداخته ‌است. «جامعه پویا» نشریه‌ای مستقل با نگاهی فراجناحی و دور از سیاست‌زدگی است که تلاش می‌کند به شکوفایی و پویایی جامعه کمک کند

شکی نیست برای رسیدن به این هدف نیازمند کمک و نقد مخاطبان و کارشناسان هستیم. شماره اول «جامعه پویا» منتشر شده و اول هرماه روی پیش‌خوان روزنامه‌فروشی‌ها منتظر شماست.


منبع: مشرق


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.