طبق آخرین تحقیقات انجام‌شده گوش دادن به موسیقی قبل، در حین و بعد از عمل فشار روانی را کم و درنتیجه نیاز به مصرف آرام‌بخش ها را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان؛ در طی تحقیقی آزمایشی از 70 مورد کلینیکی که روی بیش از 7،000 بیمار انجام شد، محققان دریافتند که تقریباً در تمامی شرایط موسیقی همچون مسکنی قدرتمند عمل می‌کند.

به گفته کاترینمید از دانشگاه اکسبریدج اگر درد در مقیاس بین یک تا ده فرض کنیم، آنگاه میزان دردهای پس از عمل جراحی با گوش دادن به موسیقی به یک‌پنجم این مقیاس کاهش پیداکرده است. به عبارتی اگر یک خط ده سانتی‌متری را تصور کنید که در نقطه صفر آن درد صفر است و در انتهای آن درد غیرقابل‌تصور است، آن‌وقت گوش دادن به این موسیقی شمارا از نقطه ده، دو سانتی‌متر به عقب می‌برد. در طی این تحقیق نه آهنگ خاصی مشخص شد و نه فرد خاصی آن‌ها را انتخاب کرد.

علاوه بر این انواع عمل‌های جراحی لحاظ شدند به‌استثنای جراحی مغز یا سیستم مرکزی اعصاب. نکته جالب‌توجه کاهش درد در بیمارانی بود که بیهوشی عمومی شده بودند، هرچند این تأثیر بر روی بیمارانی که در حین عمل هوشیار بودند بسیار بیشتر بود. بحث رابطه موسیقی و درد ناشی از بیماری تاریخچه‌ای طولانی دارد.

مثلاً فیثاغورث، فیلسوف و موسیقی‌دان یونان باستان، با چنگ (یک ابزار موسیقی) موسیقی‌درمانی می‌کرد. امروزه موسیقی‌درمانی جایگاه خود را به‌عنوان یک‌رشته مستقل محکم کرده است و هزاران کارآموز و ادبیات دانشگاهی خاص خود را داراست مثل مجله موسیقی‌درمانی (The Journal of Music Therapy) که از انتشارات دانشگاه آکسفورد است.


تأثیر موسیقی در کاهش درد + تصویر

انتهای پیام/
برچسب ها: موسیقی ، کاهش درد ، موثر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار