رضا اسدیفرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خببرنگاران جوان اظهار داشت: شبکه آزمایشگاهی میتواند با ایجاد هم افزایی و مشارکت بخشهای گوناگون بین ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی و همچنین با عملکرد و خدمات رسانی خود بارسنگینی از روی دوش کشور بردارد و بر بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی تاثیر گذار باشد.
وی تاکید کرد:ظرفیتها و توانمندیهای شبکه آزمایشگاهی بالاتر از آن است که فقط به جمع آوری و دسته بندی اطلاعات حوزه آزمایشگاهی بپردازد.
اسدیفرد با اشاره به ایجاد پیادهسازی و کار مناسب برای رضایتمندی آزمایشگاههای عضو خاطر نشان کرد: شبکههای آزمایشگاهی برای ایجاد رضایتمندی در بخشهای گوناگون مقرراتی را برای بهبود کیفیت خدمات ارائه داده تا بر این اساس آزمایشگاهها را به ارائه بالاترین کیفیت خدمات ترغیب کنند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی خاطر نشان کرد: هر یک از ستادهای توسعه فناوری آزمایشگاهی مربوط به خود را معرفی میکند تا روند عضویت در آزمایشگاهها تسریع شود و همچنین یک آزمایشگاه مرجع ایجاد نمیشود بلکه آزمایشگاههای موجود را بر حسب نیازهای ستاد و شرکتهای دانش بنیان ارتقا میدهند.
اسدیفرد با اشاره به زیر ساختهای پژوهش شبکههای آزمایشگاهی تصریح کرد:زیر ساخت پژوهش خدمات آزمایشگاهی قابل ارائه و مشخص است، اما در پروژههای پژوهش افراد و مالکیت فکری نیز اضافه میشود، هر یک از ستادهای توسعه فناوری باید نقشه توانمندی نیروی انسانی مربوط به حوزه خود را داشته باشند.
انتهای پیام/