حسین فودازی، عضو هیئت مدیره انجمن آنکولوژی و رادیوترابی در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان ، در خصوص دستگاههای سولاریوم اظهار کرد:هماکنون میزان تابش دهی دستگاههای سولاریوم به طور معمول بیش از حد استاندارد است و به دفعات زیادی از آن استفاده میشود، این ویژگی سبب بروز شایعترین سرطان، سرطانهای پوستی از جمله ملانوم خواهد شد.
وی افزود: در صورتیکه دستگاههای سولاریوم استاندارد باشد و به دفعات کم مورد استفاده قرار گیرد، سبب بروز سرطان پوست در فرد نخواهد شد، در کنار استفاده زیاد از این دستگاهها، برنزه کردن نیز در بروز این نوع سرطانها تأثیر میگذارد.
عضو هیئت مدیره انجمن آنکولوژی و رادیوتراپی با اشاره به ریسک فاکتور بودن سوختگیهای شدید در بروز سرطان پوست بیان کرد: سوختگیهای مکرر پوستی یکی از دلایل بروز سرطان پوست محسوب میشود.گاهی این سوختگیها به وسیله دستگاههای سولاریوم به وجود میآید، در کنار آن، تابشدهی و گرمادهی فراوانی که توسط دستگاههای سولاریوم بر روی پوست ایجاد میشود، در بروز سرطان سولاریوم تأثیر میگذارد.
گفتنی است، متأسفانه امروزه شاهد استفاده زیاد از دستگاههای سولاریوم و برنزه کردن هستیم، استفاده اندک از این نوع دستگاهها، بدن فرد را در معرض ابتلا به سرطان پوست قرار نمیدهد، اما استفاده مکرر از آن این مسئله را برای فرد ایجاد میکند.
انتهای پیام/