وی همچنین ازاتحادیه های املاک ومشاوره خودرو خواست دفاتر بدون پروانه را شناسایی و پلمپ کرده ونیزواحدهایی که پروانه کسب دارند و فعالیت نمی کنند پروانه کسب شان ابطال شود.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: برای پیشگیری از جرایم و رعایت حقوق شهروندان لازم است مواردی دردفاتر املاک و مشاوره خودرو ازجمله نحوه تنظیم قراردادها ساماندهی شود.
حجت الاسلام مظفری افزود: ساماندهی فضای دفاتر،وجود کارشناس حقوقی در دفاتر املاک و مشاوره خودرو،قیمت گذاری توسط کارشناس فنی ،استعلام از اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و استعلام از اداره کل راهنمایی و رانندگی از جمله مواردی است که در طرح ساماندهی دفاتر املاک ومشاوران خودرو می تواند صورت گیرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه کلاهبرداری در سطح استان هفتمین جرم است افزود: در 4 ماهه اخیر حدود 4000 فقره کلاهبرداری در سطح استان صورت گرفته که 1000 فقره نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
مسعودی فراعلام کرد : در سطح استان 6000 دفاتر املاک و400 دفتر مشاوره خودرو فعالیت می کنند که بی سوادی و کم سوادی،بی توجهی به نیاز سنجی،عدم استفاده از مشاوران حقوقی،اطلاعات حقوقی حداقل،نبود سیستم نظارتی از جمله مسائلی هست که نیاز به ساماندهی در این دفاتر دارد.