استفاده افراطی از شبکه های اجتماعی امنیت خانوادهای ایرانی را به خطر انداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ دکتر ترکمانی مشاور خانواده در نشست تربیتی که با عنوان «مهربانی‌های بیکران مادرم» به همت واحد دانش‌آموزی فرهنگسرای تخصصی امام مهدی(عج) در سالن سید الشهدا(ع) امامزاده جعفر یزد برگزار شد، با بیان اینکه انسان اشرف مخلوقات است، اولین بخش از وجود انسان را فطرت پاک او عنوان کرد و ادامه داد: فطرت همه پاک و خداپرست است اما آنچه می‌تواند این فطرت را درست یا خراب کند تربیت است.

وی عامل خلاف فرزندان را تربیت نادرست دانست و افزود: ما نمی‌توانیم دائم فرزند را منع کنیم بلکه باید به عنوان راهنما در کنار او باشیم. اگر تربیت به درستی انجام شود انواع خلاف‌ها و آسیب‌ها صورت نمی‌گیرد بنابراین باید دقت کافی را در تربیت فرزندان خود داشته باشیم.


ترکمانی با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی و تأثیرات سوء آن بر روابط خانوادگی گفت: این شبکه‌ها موجب دردسر در زندگی‌های ماست، وقتی فرد در بستر خانواده محبت نبیند در دامان محبت‌های آسیب‌زا می‌افتد و فرزندان به محبت والدین نیاز دارند و باید آنها برای فرزندانشان وقت بگذارند.


این مشاوره خانواده با تأکید بر نقش مادران در خانواده یادآور شد: وظایف اصلی مادران خانه‌داری، شوهرداری و تربیت فرزند است و پس از انجام این وظایف است که می‌تواند کار بیرون را هم انجام دهد، این مادران هستند که باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند و گرنه فرزندان فطرت پاکی دارند.


ترکمانی با بیان اینکه ازدواج مانع پیشرفت و موفقیت نیست، خانواده‌ها را به پنج دسته متکامل، متعادل، بیمار، متزلزل و متلاشی تقسیم بندی کرد و ادامه داد: در خانواده‌های متزلزل رابطه وجود ندارد، افراد زندگانی نمی‌کنند فقط ماندگانی می‌کنند. آنها برای حرف مردم زندگی می‌کنند.


وی با بیان اینکه خانواده بیمار اگر درمان شود به خانواده متعادل تبدیل می‌شود، افزود: این دعا 44 مورد از بیماری‌های روح را بیان نموده است از جمله سوءظن، ضرب و شتم، ترس و... این‌ها اگر در خانه‌ای باشد آن خانواده، خانواده بیمار است. نباید در خانه‌ها ترس وجود داشته باشد چرا که یکی از دلایل دروغگویی، ترس است.


این مشاوره خانواده تأکید کرد: در زندگی به جای «چرا» بگویید «اگر»؛ نگویید چرا رفتارت این‌گونه است؟ بگویید اگر این‌گونه بود بهتر نبود؟ و به جای «من» بگویید «ما».

انتهای پیام/ح
برچسب ها: شبکه اجتماعی ، زندگی ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.