به گزارش
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، دكتر فرهادي از بخش هاي مختلف اين مركز از جمله: كارگاه هاي ماشين ابزار، مكانيك خودرو، قالب سازي، الكترونيك، شيمي، برق، صنعتي، كامپيوتر، تصوير برداري، عمران، معماري و نقشه برداري و آزمايشگاه هاي اين دانشكده بازديد كرد.
وزير علوم در جريان اين بازديد با اشاره به قدمت طولاني اين دانشكده و فعاليت هاي موثر آن، گفت: باعث خوشحالي است كه بار ديگر توفيق شد تا در مجموعه دانشگاه فني و حرفه اي حضور پيدا كنم. براي تحقق و يا جهت گيري هاي مربوط به دانشگاه هاي نسل سوم و دانشگاه كارآفرين، اميد زيادي به اين مجموعه وجود دارد. به همين دليل، توجه بيش از پيش به اين مراكز ضروري است.
وي ضمن قدرداني از اقدامات و فعاليت هاي انجام شده در دانشگاه فني و حرفه اي خاطرنشان كرد: اين دانشگاه، تنها دانشگاهي است كه بيش از 70 درصد فارغ التحصيلان آن وارد بازار كار مي شوند.
وزير علوم در ادامه به بازار كار و اشتغال دانشجويان اشاره كرد و گفت: دانشجويان اين دانشگاه طوري تربيت مي شوند كه به دستگاه هاي دولتي و سازمان ها و نهاد ها متكي نيستند چرا كه حين تحصيل مهارت لازم را كسب مي كنند وخود به عنوان كارآفرين در بازار كار مشغول مي شوند و در بسياري از موارد تعدادي از افراد را نيز مشغول به فعاليت مي كنند.
دكتر فرهادي تصريح كرد: در حال حاضر با توجه به توافق هايي كه صورت گرفته و وضعيتي كه پيش آمده است وقت آن است كه كشور به سمت و سويي برود كه ميزان سرمايه گذاري ها و ارتباط هاي علمي و بين المللي بيشتر شود كه قطعا همين طور هم خواهد شد.
وي افزود: ما بايد از اين فرصت ها استفاده كنيم و با دنيا همكاري هاي بين المللي مانند برگزاري دوره هاي آموزشي، تحقيقات مشترك، تاسيس مراكز علمي مشترك و از آن مهم تر به خصوص در قراردادها وهمكاري هاي كلان صنعت داشته باشيم، يكي از اين مراكزي كه مي تواند در اين زمينه پيشرو باشد دانشگاه فني و حرفه اي است.
دكتر فرهادي خاطرنشان كرد: دانشگاه فني و حرفه اي به عنوان يك دانشگاه كارآفرين و مهارتي بايد در برنامه ششم كه در حال تهيه برنامه آن هستيم، در جايگاه مناسبي قرار گيرد چرا كه تاكيد و خواسته دولت و همچنين فرمايشات مقام معظم رهبري نيز توسعه دانشگاه هاي مهارتي و كارآفرين و حمايت از اين مجموعه ها است و آموزشها بايد متناسب با نياز كشور و در پي آن اشتغال جوانان باشد.
وزير علوم همچنين به تأسيس پارك هاي علم و فناوري اشاره كرد و گفت: دانشگاه بزرگ فني و حرفه اي براي ايجاد پارك علم و فناوري فضاهاي مناسبي دارد.
وي افزود: در سال گذشته 36 پارك علم و فناوري كه حدود 600 شركت در آن مستقر بودند توانستند بالغ بر هزار ميليارد تومان محصول بفروشند و حدود 24 ميليون دلار محصول صادر كنند.
دكتر فرهادي به سازه چوبي كه به صورت رستوران كشتي توسط دانشجويان دانشكده انقلاب اسلامي ساخته شده اشاره كرد و گفت: اين سازه يكي از كارهاي بسيار خوب و مناسبي است كه ارتباط دانشگاه با صنعت را به خوبي برقرار مي كند كه بايد بيش از پيش گسترش پيدا كند چرا كه اميد به تجاري سازي در اين گونه كارها بيشتر است.
وزير علوم افزود: دانشگاه فني و حرفه اي مصداق عيني وعملي دانشگاه كارآفرين است كه كارشناس، متخصص و ماهررا براي بازار كار تربيت مي كند و البته با توجه قديمي بودن كارگاهها و آزمايشگاه ها بايد آنها به روز بشوند و در عرصه هاي جديدي كه در حال حاضر از نظر فني و مهارتي ومهندسي وجود دارد آماده و تجهيز بشوند.
انتهای پیام/