در حال حاضر بعضی از مکمل‌هایی که در باشگاه‌های ورزشی مورداستفاده قرار می‌گیرد مفید است و سیستم متابولیسم و فیزیولوژیک را افزایش می‌دهد.

 

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران  جوان  به نقل از پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، دکتر حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر بعضی از مکمل‌هایی که در باشگاه‌های ورزشی مورداستفاده قرار می‌گیرد مفید است و سیستم متابولیسم و فیزیولوژیک را افزایش می‌دهد. اما در برخی موارد نیز متاسفانه به سمت و سویی سوق می یابد که بدن را با آسیب های جدی مواجه می کند.

 وی به برخی از این آسیب ها اشاره نمود و اظهار داشت: مثلاً هورمون رشد که برای درمان کوتاهی قد مورد استفاده واقع می شود بعضا در باشگاه های بدنسازی هم استفاده می شود که بسیار مضر است همینگونه است فرآورده‌های عضله ساز و مکمل های آندرژونیک که بر روی سیستم جنسی تأثیر گذاشته و موجب نازایی می‌شود. اما به‌طور کلی اگر مکمل‌ها به‌ صورت درست و منطقی و مبتنی بر اصول علمی استفاده شوند، می‌توانند مفید باشند.

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو در ادامه سخنانش در مورد مکمل‌هایی که در بیمارستان برای بیماران بستری در بخش‌های آی سی یو استفاده می‌شود نیز با تکیه برمطالعات علمی خاطر نشان کرد: با در نظر گرفتن این نکته که معمولا بدن شخصی که در بیمارستان بستری است و نمی‌تواند غذا بخورد، برای مقابله با سوء تغذیه تشنه مواد مغذی است گریزی جز مصرف مکمل‌ها ندارد.

وی در خاتمه با تاکید مجدد بر اینکه استفاده از مکمل در تمام دنیا تمورد تایید است و ما نیز آن را تأیید می‌کنیم افزود: آنچه بسیار مهم جلوه می نماید نحوه استفاده از آنهاست که باید کنترل‌ شده و تحت نظارت باشد.
انتهای پیام / 
برچسب ها: مکمل ، مفید ، مضر ، سازمان غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.