به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج؛ حسن خدابنده لو گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی تلاش در راستای ارتقاء اهداف انسان دوستانه هلال احمر، پرورش مربیان زبده و مجرب جهت آموزش خطرات مین در استانها در جهت نهادینهسازی فرهنگ آموزش بین عموم مردم است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان، به فعالیت های جمعیت هلال احمر استان از قبیل برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزشی در روستاها و مناطق آلوده شهرستان های استان کردستان اشاره کرد و افزود: در هفت شهرستان آلوده به مین استان کردستان در سال های اخیر طی برنامههای متعدد، مربیان جمعیت به روستاها و مناطق آلوده اعزام شده و با آموزش های چهره به چهره، توزیع بروشور، سی دی و پوسترهای آموزشی، خدمات قابل توجهی در زمینه آگاهسازی از خطرات مین ارائه داده اند.
مشاور منطقه ای امور تسلیحاتی کمیته بین المللی صلیب سرخ نیز در این جلسه گفت: مین و مواد منفجرنشده باقی مانده از جنگ مستعد و دربردارنده خطراتی است که هر آن ممکن است جسم و روان انسان ها را به مخاطره بیندازد.
رابینسون افزود: رهایی از این مخاطرات نیازمند حرکتی دسته جمعی، همدلی و همراهی دولت و مردم است و مهمترین مولفه دراین خصوص گسترده تر کردن آموزش های لازم است.
در این دوره چهار روز که نمایندگان امور بین الملل و سازمان امداد نیز حضور داشتند، اساتید برجسته و اعضاء هیات علمی دانشگاه های کردستان نیز مباحث مهمی شامل عوارض اجتماعی مین، روانشناسی در مین، مروری بر مباحث کمک های اولیه،روش تدریس و تکنولوژی آموزشی را ارائه کردند.
بخش پایانی دوره مربیگری کشوری شامل بازدید آقای رابینسون و شرکت کنندگان در دوره، از روستای "نشکاش " مریوان بود.
گفتنی است، آقای رابینسون، مشاور منطقه ای امور تسلیحاتی کمیته بین المللی صلیب سرخ و نمایندگان استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، خراسان رضوی و آذربایجان غربی در کارگاه آموزشی مربیگری در شهرستان مریوان حضورداشتند.
انتهای پیام/ح