در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
آخرین وضعیت فروش اموال کوروش کمپانی+ فیلم
محققان بطور دورهای در آغاز آزمایش و سپس هر 12 ساعت یکبار تا پایان 36 ساعت با استفاده از یک کاوشگر بیسیم فرکانس رادیویی بر تغییرات نظارت کردند.
خواص شیر به تدریج با فاسد شدن آن تغییر کرده و منجر به تغییراتی در خصوصیات الکتریکی آن میشوند. این تغییرات بطور بیسیم و با استفاده از درپوش هوشمند شناسایی شدند که نشان داد اوج فرکانس ارتعاش شیر در دمای اتاق پس از 36 ساعت 4.3 درصد کاهش پیدا میکند.
در مقایسه، کارتن شیری که در یخچال نگهداری میشود، طی همین زمان تنها نزدیک به 0.12 درصد تغییر فرکانس نشان میدهد.
انتهای پیام