به گزارش خبرنگار
اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ورود گوشیهای هوشمند انسان را هر روز سرگرمتر میکند و او را از دنیای ارتباطات فیزیکی جدا کرده و به سمت دنیای ارتباطات مداوم، اما مجازی، پیش میبرد. لذا باید بیشتر در نحوه زندگی خود تامل کنیم و سعی بر به خدمت درآوردن تکنولوژی داشته باشیم، نه اینکه خود بنده تکنولوژی شویم.
اعتیاد به گوشیهای هوشمند تاثیر زیادی بر اختلال در کارایی فرد دارند و عموما با "اعتیاد به شبکههای اجتماعی (SNS Addiction)" همراه هستند. اعتیاد به این گوشیها باعث به خطر افتادن سلامت فیزیکی فرد میشوند و بعضی از مردم به خاطر دچار شدن به این اعتیاد منزوی شده و از جامعه گوشهگیری میکنند.
جالب است بدانید با گذشت زمان پایین نگه داشتن سر و استفاده مداوم از تلفن همراه می تواند به تدریج منجر به ایجاد چین و چروک در پوست گردن شود.
بنابر نظرات پزشکان استفاده بیش از حد از گوشیهای هوشمند باعث میشود که رشد نیمکره راست مغز به تاخیر بیافتد و نیمکره چپ مغز با سرعت بیشتری رشد کند. با توجه به گسترش استفاده از این گوشیها، میزان بروز آسیبدیدگیهای گردن در بین صاحبان آنها نیز بیشتر شده است؛ زیرا نشستن در حالتهای نامناسب و خمیده بودن، باعث بروز آسیبدیدگی دیسک گردن میشود.
انتهای پیام/