"غلامحسین خورشیدی" در گفتوگو با
خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد استراتژیها و راهبردهایی که مسئولان باید برای کمک به نتایج "برجام" در نظر بگیرند گفت: جدا از اینکه این توافق خوب بوده یا بد، به هر حال یک بستر جدیدی ایجاد شده که شرایط با ثباتتری را فراهم آورده است.
وی افزود: میتوان با یک دید بلندمدتتری به مسائل فکر کرد و روی آنها برنامه ریزی داشت یعنی از اسیر روزمره بودن و در لحظه تصمیم گرفتن خارج میشویم.
خورشیدی تصریح کرد: اینجاست که استراتژیها و راهبردها اهمیت خاصی پیدا میکند یعنی مدیریت کلان در سطح ملی و سیاستهای در سطح ملی اهمیت پیدا میکند. وقتی ما نمی توانیم از این بستر جدید استفاده کنیم، طبیعی است که نمیتوانیم به نتایج آن هم دل ببندیم.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: واقعیت این است که اینجا یک ترس قابلفهم برای بسیاری از تحلیلگران وجود دارد که بخشی از آن با قطعنامه میتوان گفت تا حدی کاهش یافته است اما ما نگران بخش داخلی هستیم یعنی اگر قرار باشد مدیریت داخلی با سابقهای که از خود نشان داده است ادامه دهد، خیلی نمیتوان انتظار موفقیت چشمگیری در بستر جدید داشت و ممکن است همین ظرفیت جدید را هم از دست بدهیم.
وی اظهار داشت: ما نیاز به یک بازسازی ساختاری مدیریتی داریم نه فقط بازسازی عنصری.
خورشیدی تصریح کرد: اینکه اگر فضا به شکل استراتژیک و راهبردی مدیریت شود، چقدر از مدیران موجود برمیآید، جای حرف دارد.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: معتقدم تعدادی از مدیران این قابلیت را ندارند یعنی باید بازسازی را در بخش مدیریتی هم داشته باشیم. به طور کلی اگر تغییرات دیدگاهی به وجود نیاید، امکان تغییرات عملی نیز نخواهد بود بنابراین نمیتوان انتظار نتایج مثبت از شرایط جدید را داشت.
شایان ذکر است که پیش از این منصوری آرانی نماینده مجلس شورای اسلامی طی صحبت هایی اظهار داشته بود: ما باید عنایت داشته باشیم که خیلی شکستها در زمان پیروزی رخ میدهد چون کشورها و جوامع دچار غرور کاذب میشوند لذا مسئولین ما باید بلافاصله استراتژی و دکترین و راهبرد خود را مشخص کنند تا بدانند در هز مقطع چه کاری باید انجام دهند؟
انتهای پیام/