رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان میگوی کشور از افزایش چشمگیر سرانه مصرف میگو در کشور در دو سال اخیر خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود سرانه مصرف میگو در بازار داخلی امسال از مرز 10 هزار تن عبور کند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی جامعه دریایی ایران (مانا)، رئیس اتحادیه پروش دهندگان میگوی کشور گفت: در سراسر دنیا میگو به عنوان یکی از مواد غذایی کامل و سالم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علی اکبر خدایی افزود: در کشور ما نیز بر اساس آمار اعلام شده از مجموع میزان 12 هزار تن میگوی تولید شده در سال 92 بیش از چهار هزار تن میگوی پرورشی در بازار داخلی به مصرف رسید.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز شش هزار و 500 تن میگوی پرورشی از مجموع توليد 22 هزار تن میگوی پرورشی در بازار داخلی به فروش رسید.

خدایی خاطرنشان کرد: با توجه به روند صعودی افزایش مصرف میگوی پرورشی در بازار داخلی، پیش بینی می‌شود میزان مصرف میگوی پرورشی در بازارهای داخلی کشور امسال به 10 هزار تن افزایش یابد.

رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان میگوی کشور تصریح کرد: دلیل این افزایش چشمگیر آشنایی بیش از پیش عموم مردم با خواص بالای این محصول دریایی است.

وزن خالص میگو در مقایسه با گوشت قرمز از قیمت مناسب‌تری برخوردار است.

خدایی اضافه کرد: این در حالی است که پروتیین موجود در میگو به مراتب بالاتر و مفید تر از پروتیین گوشت قرمز است.

وی اظهار داشت: از سوی دیگر طی دو سال گذشته محصولات با کیفیت و بسته بندی مناسب در تمام فروشگاه‌های کشور عرضه شده که همین امر نیز در افزایش سرانه مصرف میگو نقش موثری داشته است.

رئیس اتحادیه پرورش‌دهندگان میگوی کشور خاطرنشان کرد: تمام امید و پشتوانه پرورش‌دهندگان برای تولید میگوی پرورشی در سال جاری فروش آن در بازار داخلی است.

وی گفت: هم اکنون نرخ جهانی میگو کاهش یافته و صادرات این محصول از صرفه اقتصادی خوبی برخوردار نیست.

خدایی بیان کرد: صادرات میگوی تولید شده سال گذشته هنوز به اتمام نرسیده و صادرات به تدریج در حال انجام است.

وی تصریح کرد: امیدواریم امسال نیز شاهد افزایش روند صعودی مصرف میگو در بازار داخلی باشیم و رقمی بیشتر از 10 هزار تن را برای مصرف داخلی به ثبت رسانیم.

خدایی اظهار امیدواری کرد: با رفع مشکل نقدینگی پرورش‌دهندگان و تولید بالای میگوی پرورشی در سال جاری، میگوها با قیمت مناسب‌تر نیز در بازار داخلی عرضه شود تا بیش از پیش شاهد افزایش سرانه مصرف این محصول دریایی باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار