به گزارش حوزه
دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت؛ بر اساس این آییننامه، متقاضیان سرپرستی مقیم ایران و خارج از کشور، تقاضانامه و سایر مدارک لازم را به اداره بهزیستی محل اقامت یا به سفارتخانهها، کنسولگریها و یا دفاتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران ارایه کنند و ادارات بهزیستی مکلفند پس از اخذ تاییدیههای لازم از مراجع ذیربط، مراتب را همراه اعلام نظر کارشناسی به دادگاه صالح تقدیم نمایند.
همچنین متقاضیان سرپرستی که ادعای یافتن طفلی را دارند، موظفند مراتب را در اسرع وقت به ادارات بهزیستی محل یافتن طفل اعلام کنند و ادارات بهزیستی مکلفند مراتب را به ضمیمه مدارک و گزارش های لازم جهت اثبات ادعای یابنده به مراجع قضایی منعکس نمایند. پس از اثبات ادعای یابنده طفل در دادگاه، در صورتی که یابنده متقاضی سرپرستی واجد شرایط مندرج در قانون برای سرپرستی باشد با رعایت فرایند مقرر در آیین نامه و اولویتهای مندرج در آن، در اولویت واگذاری سرپرستی قرار می گیرد و تا زمان تکمیل تحقیقات اولیه و طی مراحل قانونی توسط مراجع ذیصلاح، کودک یا نوجوان با معرفی دادگاه صالح توسط سازمان نگهداری خواهد شد.
طبق این آیین نامه، متقاضی یا متقاضیان سرپرستی باید متعهد گردند تمامی هزینههای مربوط به نگهداری و تربیت و تحصیل افراد تحت سرپرستی را حین سرپرستی و پس از فوت تا تعیین سرپرست جدید تأمین نمایند. سرپرست منحصر یا سرپرستان موظفند با نظر سازمان، خود را نزد یکی از شرکتهای بیمه به نفع کودک یا نوجوان تحت سرپرستی بیمه عمر کنند.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور، این مصوبه را در تاریخ 20/ 4/ 1394 برای اجرا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت دادگستری، وزارت کشور و وزارت امورخارجه ابلاغ کرد.
انتهای پیام/