به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از افکارنیوز، دکتر غلامرضا عشقی اظهار کرد: به طور معمول از سنین ۳۵ سالگی موهای سفید شروع به رشد میکنند اما در برخی افراد بنا به دلایلی در سنین زیر ۳۰ یا ۲۵ سال موها سفید میشوند که به آن سفیدی زودرس میگویند.
وی افزود: افرادی که پدر و مادر یا سایر اعضای خانوادهشان دچار سفیدی زودرس موها شدهاند بیش از دیگران در معرض سفیدی زودرس موها قرار دارند.
عشقی با بیان اینکه در سفیدی زودرس موها معمولا قسمتی از موهای سر سفیدرنگ شده و به تدریج افزایش مییابد، ادامه داد: افرادی که در سنین زیر ۳۰ سال هستند و چند دانه از موهای سفید بر روی سرشان دیده میشود، نگران نباشند؛ چراکه این گونه موارد جزو سفیدی زودرس مو محسوب نمیشود.
وی تاکید کرد: یکی دیگر از فاکتورهای سفیدی زودهنگام موها عوامل تغذیهای هستند؛ به طوریکه کمبود پروتئین و سوء تغذیه از علل مهم سفیدی زودرس موها به شمار میآیند.
وی ادامه داد: استحمام دیر به دیر و نامنظم نیز در شروع سفیدی زودرس موها تاثیر بسزایی دارد، همچنین شانه نکردن موها هم با کندسازی خونرسانی در سطح موها موجب بروز این مشکل میشود.
این متخصص پوست و مو عنوان کرد: علاوه بر عوامل ذکر شده، اختلالات تیروئیدی، کمخونیهای شدید، کمبود ویتامین B۱۲ و برخی بیماریهای ژنتیکی زمینهساز سفیدی زودرس موها هستند.
عشقی گفت: کندن موهای سفید کار درستی نیست، البته از لحاظ علمی تاثیر کندن موهای سفید به درستی معلوم نشده است اما با این وجود توصیه میشود که به جای کندن موها آنها را کوتاه کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: درمان سفیدی زودرس موها با توجه به نوع و علت آن انجام میشود، البته درمان به گونهای است که روند رشد موهای سفید را کندتر میکند
انتهای پیام/