به گزارش
حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر جهاد کشاورزی قوچان با اشاره به اینکه یکی از مباحثی که تولید در کشاورزی را اقتصادی و مقرون به صرفه میکند بحث مکانیزه کردن کشاورزی است گفت: در همین راستا در سالهای 92 و 93 در حدود پنج میلیارد تومان در قالب تسهیلات مکانیزاسیون در قوچان جذب شده است.
یگانه مقدم افزود: امکان پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون مطابق با نیاز شهرستان موجود است و کشاورزان قوچانی میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی گفت: در قوچان سطح زیر کشت گندم آبی 6 هزار و 500 هکتار و گندم دیم بیش از 205 هزار هکتار است که در سطح کشت و عملکرد تولید گندم دیم رتبه اول را در استان داراست.
مدیر جهاد کشاورزی قوچان افزود: با نزدیک شدن به پایان برداشت محصول گندم از مزارع این شهرستان در سال جاری و در سطح زیر کشت گندم دیم حدود 10 درصد کاهش را شاهد بودیم ولی با وجود این کاهش با مدیریت خوب کشاورزان قوچانی و بارندگی به موقع بیش از 2 برابر عملکرد تولید داشتهایم.
وی گفت: در بحث کشت دیم گندم نیز حدود 10 درصد افزایش سطح زیر کشت و افزایش عملکرد 3 برابری را شاهد هستیم همچنین تاکنون سه برابر سال گذشته خرید تضمینی گندم در مراکز خرید را داشتهایم.
انتهای پیام/