به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سیدمحمدجعفر میرجلیلی اظهار كرد: با توجه به ضرورت شناسایی و معرفی آثار تاریخی و طبیعی شهرستان، تیم کارشناسی به منطقه خضرآباد اعزام و نتایج قابل توجهی به دست آمد.
وي بيان كرد: بر اساس بررسيهاي كارشناسي، اين منطقه داراي طبيعت بكر بي نظيري در حوزه سرچشمه روستاي هامانه است كه قابليت ايجاد كمپينگ يا مجتمع توريستي را دارد.
ميرجليلي افزود: اين منطقه داراي تنوع گياهي و جانوري است كه تاكنون مورد توجه قرار نگرفته است و از جمله گياهان دارويي آن زيره كوهي، آويشن، انغوزه، گل زوفا، سياوشان، شاتره كوهي، گل ختمي و گل خواصي است كه با حمايت و سرمايهگذاري ميتواند منجر به افزايش ظرفيت اشتغالزايي در منطقه شود.
وي يادآور شد: هماكنون نيز تعدادي از افراد بومي منطقه با گردآوري و فروش گياهان دارويي اين منطقه كسب درآمد ميكنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در انتهاي اين محدوده غار طبيعي با قنديلهاي زيبا وجود دارد و طبق بررسي انجام شده آب روستاي هامانه در اين شهرستان از كمترين املاح برخوردار است و قابليت سرمايهگذاري به عنوان آب معدني را داراست.
سرپرست نمایندگی ميراث فرهنگي اشکذر خاطرنشان كرد: از ديگر جاذبههاي تاريخي و طبيعي مطرح در اين منطقه كه تاكنون نسبت به آن توجه نشده است و قابليت ثبت در فهرست آثار ملي را دارند، ميتوان از درختان چنار روستاي شربالعين با عمر بيش از 300 سال، دشت گل لاله شربالعين، آسياب آبي فعال روستاي هامانه، چشمه آب قل كافيآباد، قلعه روستاي كذاب، غار طبيعي روستاي هامانه، چنار قديمي روستاي طاحونه، قلعه خضرآباد، برجهاي تاريخي منطقه، كوه مسجد و تعدادي آب انبار نام برد كه به زودي پرونده ثبتي آن تهيه خواهد شد.
مير جليلي يادآور شد: از جاذبههاي تاريخي معنوي اين شهر امامزاده سيد كافي از نوادگان امام سجاد(ع) است كه زائراني از سراسر استان به ويژه در پايان هر هفته جهت زيارت به اين مكان مقدس مراجعه ميكنند.
گفتني است: شهر خضرآباد با جمعیت سه هزار و 982 نفر كه 100 خانوار آن به طور دائم در این شهر ساکن هستند و وسعت يكهزار و 200 كيلومترمربع با برخورداري از 23 روستا، از شهرهای ییلاقی با پتانسیل بالای گردشگری است.
انتهای پیام/س