به گزارش باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، «نصب مجسمه کوروش در خلیج فارس» ادعای عجیبی است که اخیراً در شبکههای اجتماعی مطرح شده آنهم توسط نیروی دریایی ارتش؛ متن و تصویر زیر مربوط میشود به شایعه اخیر در شبکههای اجتماعی که در ادامه میآید:
شایعه: «صبح امروز تندیس کوروش کبیر به اهتمام نیروی دریایی ارتش در تنگه هرمز بروی پایه بتنی و در سطح آب نصب شد تا اقتدار و عظمت ایران و همچنین مالکیت نام فارسی آن برخلیج همیشه نیلگون فارس به کشتیهای بینالمللی که وارد این گستره آبی میشوند گوشزد گردد تا هیچگاه نام ایران و ایرانی را از خاطر نبرند».
گفتنی است مطلب فوق از سوی هیچ یک از منابع خبری نقل و تأیید نشده است؛ ضمن اینکه خبرهای مربوط به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران باید از سوی مسئولان ذیربط نقل و تأیید شود که تاکنون مطلب فوق از سوی هیچ یک از مسئولان مرتبط مطرح نشده است.
همچنین طبق نظر محمد علی امینیفر، طراح و مجسمهساز ساکن جزیره کیش، 3 مجسمه که از سوی 3 مجسمه ساز و طراح ایرانی طراحی و ساخته شده و شامل طرح هایی با اشکال انسانی و از جنس فایبرگلاس هستند سال گذشته با هدف حفاظت از کلونیهای مرجانی و به همت سازمان محیط زیست در زیر دریا و در مسیر گردشگری غواصی نصب شدند.
وی درباره شکل این مجسمه ها عنوان کرد که این مجسمهها با نگاهی به موضوعات مختلف فرهنگی چون انسان و نادانی، تبیض نژادی و خلیج فارس ساخته شدند همان طور که پیشتر در سال ۹۱، سه مجسمه با طرح های صیاد در حال صید، تمثالی از طبیعت و دلفین و کره زمین در زیر آب نصب شده بود.
در صورت صحت تصاویر فوق می توان نتیجه گرفت:
۱- عملیات نصب مجسمه ها به همت سازمان محیط زیست انجام گرفته نه ارتش جمهوری اسلامی
۲- هدف حفاظت از طراحی و ساخت این آثار حفاظت از کلونیهای مرجانی بوده نه برای نشان دادن اقتدار و عظمت ایران در آبهای خلیج فارس،
۳- مجسمه ها روی سطح آب قرار نگرفتهاند بلکه در زیر آب نصب شدند.
۴- هیچ کدام یک از مجسمه ها تندیس کوروش کبیر نیستند.
انتهای پیام/